LEVERINGSKLARE GORDON SETTER VALPER, KUN HANNER IGJEN

Gordonsetter-valper etter Millie NO52447/20 og Rozzo NO55717/21 til salgs.

Mamma Millie har A-hofter, er øyelyst og undersøkt for patellaluksasjon, hjertet er også undersøkt. Alle undersøkelser er tatt hos NKK godkjent veterinær, AniCura. Konklusjon: frisk og fin godkjent avlstispe. Millie er 20 kg og kommer fra kennel Furuknatten.

Pappa Rozzo er en nydelig Gordonsetter og han har selvfølgelig også alle helseundersøkelser i orden. A-hofter på han også, kommer fra kennel Bjørketuns, og er avlet for jakt og trekk. Rozzo viser tydelig interesse for trekk, og er en hannhund av fin størrelse, 22 kg.

Begge foreldrene har vært mye i fjellet, og viser god stand. Millie er også utdannet terapihund. Det forventes gode jaktegenskaper hos avkommet da dette ligger i genene på begge sider, gode friske linjer med mye jaktlyst og gode viltfinneregenskaper. Begge foreldrene har meget godt gemytt og er trygge og rolige familiehunder, med fine tegninger og farger. Aktive, men lett-dresserte begge to.

Begge foreldrene er HD-frie og testet for arvelige sykdommer. Det er heller ingen kjente tilfeller av kloløsning i linjene.

Valpene vokser opp i hjemmemiljø og vil bli sosialisert med andre hunder, barn og voksne, tatt med på bilturer osv. for at de skal bli trygge og tillitsfulle. Valpene blir registrert i NKK, og leveres ferdig chipet og vaksinert. Egen Facebook gruppe for kullet med daglig oppdateringer, her kan man også holde kontakt med søsknene i kullet etter hjemreise.

Selges til aktive og friluftsinteresserte familier. Rasen er aktiv, så dette må man tenke igjennom før man anskaffer seg en valp. Den vil trenge både mentalt og fysisk stimuli etterhvert som den vokser til. Send melding ved interesse og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby dette nye familiemedlemmet.