9 flotte Irsk setter valper kom til verden 22 desember.
3 tisper og 6 hanner. Lev klare fra 17 februar 2024.
Tispene er per nå reservert. Fleire flotte hanner er fortsatt ledig.

Far: Hadseløya's Primo Quattro. Primo er godkjendt elitehund og avlshund i Norsk Irsksetterklubb. Primo går med høy fart og intensitet, er en meget god viltfinner og en naturlig apportør. Han reiser djervt fra alle vinkler. Han har hannhund preg og en vakker pels. Primo er rolig å ha i hus og er trygg med barn. En godlynt sjarmør som ikke går av gårdsplassen om døra skulle stå åpen.
Han er premiert med 1UK, 1AK høyfjell og skog samt 1VK
Primo har 25 championatpoeng.

Mor: Norrlands Guidens Sahara Dynamite "Pippa" er en meget vakker tispe med usedvanlig stabilt og godt gemytt. Ho har stor jaktlyst og kapasitet. Ho var fødd under korona tida og fekk pga restriksjoner ikke mulighet til å stille på jaktprøve i UK. Ho har prøvd seg et par ganger i AK med lovende arbeid, men uten å kvalifiasere til premiering ennå. På grunn av hennar meget gode egenskaper og lynne samt tilbakemelding fra erfarne folk i miljøet ønsker vi likevel å få et kull etter ho. Pippas egenskaper står veldig bra til Primo.

Begge hundene er HD-fri. De har testet fri for CLAD, PRA rcd 1 og 4. Vi har stor tru på denne kombinasjonen, og forventer hunder med stor jaktlyst og gode viltfinneregenskaper samt stødige og godt gemyttlige familiehunder.

Valpene leveres med helseattest, chippet, vaksinert og reg i NKK. Ta kontakt for en hyggelig hundeprat om dette høyrest interessant ut. Mvh Øyvind Mob 41915373