Hundemesse i ny drakt – Oslo Dog Show

Oslo Dog Show

Etter to år med stengte dører er det igjen klart for hundemesse på Lillestrøm, nå under navnet «Oslo Dog Show». Sett av helgen 18. til 20. november 2022, og bli med.

 

Etter at Norge måtte stengte ned på grunn av pandemien har NKK vært i dialog med Nova Spektrum (tidl. Norges varemesse) om å ta opp igjen samarbeidet. En ny avtale er nå signert, og med det blir det hundemesse i høst, med noen forandringer det er viktig å merke seg.

Her er de viktigste endringene:

  • Eksteriørutstillingen som tidligere har vært en del av messen, er flyttet til Sandefjord
  • Navnet Dogs4all som er sterkt forbundet med NKKs utstillinger vil derfor utgå. Nytt navn blir Oslo Dog Show
  • NKK er medarrangør og stiller med et stort område hvor det blir aktiviteter og utstillinger gjennom hele helgen
  • Oslo Dog Show skal være en rekrutteringsarena for NKK og henvende seg til et bredt publikum, for alle som enten har hund, ønsker seg hund eller bare er glad i hund.
  • Messen Dyr for alle for hobby- og kjæledyrhold, blir arrangert samtidig med Oslo Dog Show, og publikum får tilgang til begge arrangementene for en og samme billett.

En viktig arena for fremtiden

Gjennom pandemien har interessen for hunder og hundehold økt drastisk. Det er nå nesten 600 000 hunder som lever i Norge. Det er med andre ord en gyllen anledning til å invitere nye og gamle hundeiere inn i klubbene våre og vise verdien av dette felleskapet.

Vel så viktig er det også å kunne tilby god veiledning for publikum som ønsker å skaffe seg en hund, med tanke på hvilke rase som vil passe husholdet og livsstilen best.

Det er en slik arena Oslo Dog Show skal være i framtiden. Dette er en fantastisk arena for å få fremmet viktigheten av NKK og raseklubbene. Vi håper derfor flest mulig slutter opp om, og kvalitetssikrer denne møteplassen i årene fremover.

Rasetorget og parade

NKK s medlemsklubber ønskes derfor velkommen til rasetorget på Oslo Dog Show.

Alle klubber som var utstillere på Dogs4all i 2019 vil få opsjon på å booke samme plass denne gangen.

Påmeldingsfrist: 1. mai

For mer informasjon og påmelding: https://oslodogshow.no/

Oslo Dog Show

 

Våre samarbeidspartnere: