Fordelsavtale: Visma eAccounting for klubber av Norsk Kennel Klub

Visma e-Accounting - fordelsavtale

Visma og Norsk Kennel Klub har inngått en samarbeidsavtale hvor Visma tilbyr en fordelsavtale på bruk av regnskapsprogrammet Visma eAccounting for klubber av Norsk Kennel Klub. Formålet med avtalen er å tilby et godt og rimelig regnskapsprogram som skal bidra til å forenkle regnskapshverdagen.

 

Visma eAccounting er et nettbasert faktura- og regnskapsprogram. Programmet er spekket med en rekke smarte løsninger som automatiserer både bokføring og fakturering.
Les mer på visma.no/eaccounting.

Med Visma eAccounting- teamet i ryggen sørges det for at du kommer godt i gang! Klubber av Norsk Kennel Klub får tre gratis online kurs og 1 gratis online konsulenttime for oppstartshjelp i programmet og gratis overføring av data fra evt. tidligere system. I tillegg til dette får man gratis support per chat, telefon og epost, samt gratis regnskapsførerchat hver torsdag.

For Klubber av Norsk Kennel Klub  anbefales Visma eAccounting Solo & Standard, og gjennom fordelsavtalen med Visma får man 25 % rabatt på abonnement år 1.

  • Ordinær pris:                                                                              1 188,- + mva
  • Pris for medlemmer av Nosk Kennel Klub:                              891,- + mva

Følgende priser gjelder for hver enkelt variant:

Visma eAccounting, prismodell

Bestill på www.visma.no og bruk avtalekode 70010.
Medlemmer kan også kontakte Visma Mamut AS ved kontaktperson Joakim Lauritsen direkte på tlf. 928 56 136 eller epost: joakim.lauritsen@visma.com for å få bistand.

Velg din variant her: https://www.visma.no/eaccounting/sammenlign/
Avtalekode: 70010

 

Våre samarbeidspartnere: