Registreringstjenester hos Norsk Kennel Klub

Hund med laptop
Foto: iStock

Helse- og registreringsavdelingen har daglig kontakt med våre medlemmer når det gjelder registrering av kull, eierskifte av hund, omregistrering av hund fra utlandet og ansvar for kennelnavn.

 
Vi ønsker at du kontakter oss på epost: registrering@nkk.no
 
Avl og oppdrett av rasehunder er et viktig fundament i Norsk Kennel Klubs virksomhet. NKKs formålsparagraf (§1-2) lyder: NKK har til formål å ivareta hundens og hundeholdets interesser i Norge, samt å bidra til å fremme positive aktiviteter med hund og utviklingen av den enkelte hunderase. NKK skal også arbeide for etisk og praktisk riktig behandling av hunder, og for at avl av hunder skjer i ønsket retning, både når det gjelder rasestandard og rasens sunnhet.
 
Medlemmer av NKK plikter i sitt oppdrett å overholde NKKs Etiske grunnregler for avl og oppdrett, FCIs internasjonale avlsregler, FCIs Code of Breeding Ethics samt drive sitt oppdrett i overensstemmelse med NKK avlsstrategi.

 

Leter du etter et skjema?

 • Registrering og aktiviteter for cavalier

  Publisert: | Sist oppdatert
  Illustrasjonsfoto

  I forbindelse med dommen i Borgarting Lagmannsrett ønsker NKK å informere om behandling av registreringsoppgaver og aktivitetsdeltakelse for de cavalier king charles spaniel.

 • Saksbehandlingstider registrering

  Publisert: | Sist oppdatert

  Saksbehandlingstider gjelder de vanligste sakene. For at vi skal holde fristen må du gi alle nødvendige opplysninger og sende skjema riktig og fullstendig utfylt på forhånd. I de tilfeller der saksbehandlingstiden er satt til dager er dette virkedager.

 

Våre samarbeidspartnere: