Ny medlemsfordel fra Firstvet!

Ny medlemsfordel fra FirstVet

NKK har inngått avtale med ny hovedsamarbeidspartner. Samarbeidet innebærer en ny medlemsfordel for alle NKK-medlemmer!

 

NKK er glade for å kunne introdusere FirstVet som ny hovedsamarbeidspartner

Nå kan alle NKK-medlemmer ha med seg «veterinæren i lomma» og kontakte veterinær for digital videokonsultasjon uansett hvor du måtte befinne deg, og uavhengig av om vanlige veterinærklinikker er åpne. Den første videokonsultasjonen i tjenesten er gratis når du har registrert NKK-rabattkoden i appen.

Last ned FirstVet-appen for å komme i gang.

Last ned i app store Last ned i google play

Appen er gratis å laste ned. Det er gratis og enkelt å registrere din FirstVet-konto. Du kan også registrere deg som FirstVetbruker direkte ved å bruke denne lenken.

NKK mener det er god hundevelferd å ha en slik ekstra trygghet på plass i tilfelle ulykker og sykdom oppstår. Samtidig vil vi understreke at tilbudet ikke erstatter verken fysisk pleie på veterinærklinikken, eller en god forsikring på hunden din. Tilbudet fungerer som et godt supplement til disse.

Hva består FirstVets tjeneste av?

FirstVet er en tjeneste du kan bruke fra mobiltelefonen, nettbrettet eller PCen. Gjennom videokonsultasjoner treffer du erfarne, autoriserte veterinærer. De fleste veterinærene du møter i videokonsultasjonene jobber primært på en veterinærklinikk, og hos FirstVet parallelt. 

FirstVet sine tjenester er åpne fra kl 07 til 24 hver dag, hele året. Det er gjennomsnittlig rundt 20 minutter fra du bestiller time til du har konsultasjon med en veterinær, tiden kan variere noe. 

Veterinæren konsulterer deg gjennom live video. Du vil få en vurdering av om hunden din trenger assistanse ved en veterinærklinikk, eller om den kan behandles fra der du er. FirstVet hjelper deg også med henvisning til en veterinærklinikk dersom du har behov for det. Etter konsultasjonen får du en journal med behandlingsplan via email og i appen.

Alle som benytter FirstVet-tjenesten blir bedt om å vurdere tjenesten etter konsultasjoner. FirstVet kan forteller om fornøyde brukere som gir dem en gjennomsnittsvurdering på 4,9 av 5 stjerner.

NKK medlemsfordel

Alle NKK-medlemmer som har betalt kontingent i 2020, vil få en gratis konsultasjon hos FirstVet i desember. For medlemmer som allerede har en gratis konsultasjon gjennom f.eks. Agria Dyreforsikring, kommer NKK-fordelen i tillegg til denne.

For å få NKK-medlemsfordelen registrerer du deg først i FirstVet-appen. Hunden/hundene kan du registrere samtidig, eller du kan legge dem til senere. Etter registrering vil du få mulighet til å legge til en NKK-rabattkode. Rabattkoden finner du når du logger deg på NKKs Min side. Vi anbefaler at du registrerer rabattkoden med en gang, så den ligger klar når du har behov. Ved utgangen av januar 2021, vil det komme en ny NKK-rabattkode på NKKs Min side, og du må oppdatere denne i FirstVet-appen for å få en gratis konsultasjon også i 2021.

Om FirstVet

FirstVet ble etablert i Sverige i 2016, og selskapet har samarbeid med kennelklubbene også i Sverige og Danmark. I dag tilbyr FirstVet tjenester i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia, Tyskland og USA.

I Norge har FirstVet hjulpet flere titusen dyr og dyreeiere siden oppstarten i 2019. Globalt har selskapet flere hundretusen registrerte brukere som får hjelp av rundt 250 veterinærer.

Det er per dags dato 30 veterinærer som jobber i Firstvet, De har alle norsk lisens og de fleste jobber på klinikker i tillegg til jobb som FirstVet veterinær. Det er kun veterinærer med minimum 5 års erfaring fra klinikk som får jobbe i Firstvet, og de kurses og trenes opp til telemedisin gjennom Firstvet Akademia. Veterinærene får også regelmessige kursing i de sykdoms forløp man ser mye av på FirstVet tjenesten, som for eksempel mage tarm problemer og hud problemer.  
 

I tillegg til medlemsfordelen kommer NKK og FirstVet til å samarbeid om flere prosjekter med formålet om å bedre hundehelse og hundevelferd for norske hunder. Følg med her på NKKs nettsider og i våre sosiale medier for å få med dere spennende nyheter!
 

 

Våre samarbeidspartnere: