Vi trenger ditt samtykke

Australian shepherd
Foto: Vibeke Brath

I løpet av juli trer den nye personvernloven i kraft. Hvis du fortsatt ønsker å motta relevant medlemsinformasjon, må du gi ditt samtykke til dette via "Min Side".

Publisert:
 

Uten ditt samtykke vil ikke NKK lenger kunne gi deg relevant informasjon om utstillinger, medlemstilbud, og viktige nyheter om NKKs arbeid for hund og hundeeier. Du vil heller ikke lenger motta informasjon om medlemsfordeler fra våre samarbeidspartnere, eller annen informasjon du er vant til å få fra oss.

Vi vil gjerne fortsette å formidle fordelene du har som medlem i en av våre klubber og forbund, men trenger altså at du hjelper oss aktivt med å få til dette. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket du har gitt.

Klikk her for å logge inn på "Min Side", og gi ditt samtykke.
 

GDPR

Personvernreglene har blitt kalt GDPR (General Data Protection Regulaton), EUs personvernforordning. De innlemmes nå i norsk lov ved en ny personopplysningslov.

Personopplysningsregler har vi hatt en god stund allerede i Norge. Norsk Kennel Klub har et godt system på plass for å etterleve reglene som har vært: Vi beskytter medlemsinformasjon, og informasjon vi registrerer i forhold til eierskap, helseprøver og mye mer som ligger i vårt tjenesteregister.

De nye reglene som innføres nå vil allikevel medføre endringer også i våre systemer. For å følge reglene vil vi sende dere e-poster med informasjon og be om tilbakemeldinger fra alle. Dette gjør vi for å beskytte deres informasjon i enda større grad, samt skreddersy informasjonen vi sender ut.

 

 

Våre samarbeidspartnere: