Verv valpekjøpere til NKK

IT-oppdatering / Medlemsverving: Fra og med 30. januar er mulig for oppdrettere å verve sine valpekjøpere ved å registrere ham/henne i NKKs fagsystemer.

Publisert:
 

Det er mye å tenke på når en ny valp skal i hus. Man skal bli kjent med valpen, og mange nye rutiner skal etableres. Selv om oppdretter har anbefalt valpekjøpere å melde seg inn i raseklubben, og valpekjøper ønsker dette, kan det fort gå i glemmeboken.

Vi ønsker derfor å gjøre det enklere for valpekjøper å bli medlem. Fra og med mandag 30. januar vil det blir mulig for oppdretter å melde inn sine valpekjøpere, dersom vedkommende ønsker det, i egen klubb. Dette gjøres i forbindelse med eierskiftet av valpene.

Oppdretter kan også under registreringen velge å betale medlemskapet for valpekjøperen inneværende år, eller om det skal sendes faktura til det nye medlemmet.

Etter at oppdretter har vervet valpekjøperen, vil det gå en epost til vedkommende der han/hun aktivt godkjenner dette før medlemskapet blir registrert.

Dersom oppdretter har valgt å betale medlemskapet og valpekjøper ombestemmer seg, vil pengene oppdretter har betalt bli returnert til vedkommende.

Vi håper oppdateringen av våre systemer vil gjøre det enklere for både oppdrettere og valpekjøpere å komme med i fellesskapet som rase- og aktivitetsklubbene i NKK tilbyr.

Tjenesten vil være tilgjengelig fra kl 11:00 mandag 30. januar.

 

Våre samarbeidspartnere: