Velkommen til NKK Trondheim

NKK Trondheim

NKKs internasjonale utstillinger i Trondheim 27. – 28. juni 2020 avholdes i tråd med smittevernreglene. Program for dager og arrangement, oversikt over påmeldte hunder til de ulike arrangementene og resultatlinker finner du her!

Publisert:
 

Oversikt over påmeldte hunder til NKKs arrangementer i Trondheim søndag blir publisert på denne siden søndag morgen.
Det vil ikke bli utgitt/solgt kataloger ved arrangementene.

Viktig melding: Oppmøtetid på katalognr er da du slipper inn i ditt arrangement. Bedømmelsen vil starte 30 minutter i etterkant.

Parkering skjer i direkte tilknytning til det enkelte arrangement – følg anvisning fra personellet. Betaling for parkering må skje via Vipps 608646 (80,-). Vi ønsker ikke samling av personer ved parkeringen. For å unngå dette ber vi om at du kjører fra stedet når din/dine hunder er ferdig bedømt.

Som deltaker har du kun anledning til å være til stede på det arrangementet som din hund/hunder er påmeldt. Angitt oppmøtetid er det tidspunktet du kan møte opp og komme inn ved ringen. Bedømmelsen vil starte tidligst ½ time etter angitt oppmøtetid. Når din/dine hunder er ferdig bedømt, ber vi om at du forlater arrangementet så snart som mulig.

Arrangementene er fordelt ut over, og vil avholdes på følgende steder: 

Valpeklasser, juniorhandling, avls- og oppdretterklasser avholdes ikke.

Gruppefinaler arrangeres på det enkelte bedømmelsesstedet. Finalene starter umiddelbart når alle raser i gruppen er ferdig bedømt. Øvrige finaler avholdes ikke.

NKK vil ha sekretariat på Leangen. Det vil ikke være tilgang til å kjøpe mat, drikke eller ulike hundeartikler på noen av bedømmelsesstedene.

Lydighet arrangeres på Stavsøra (veibeskrivelse/kart)– teknisk arrangør er Nidaros Brukshundklubb (maks 25 påmeldte).

Agility

Alle klasser Flyttet til Nidaros Brukshundklubb, Stavsøra
21.6.20 - ID 200320 AG lørdag (CACIAG)
22.6.20 - ID 200338 Hopp Søndag.

 

MERK AT: Arrangementene er ikke åpne for publikum.

 

Gjeldende smittevernregler gjelder! Hold avstand!

Områdene deles inn i adskilte soner.

Deltakere kan kun oppholde seg i tildelt sone fra angitt oppmøtetidspunkt, og bes forlate området når egen hund er ferdig bedømt.

Rasevinnere som venter på gruppefinale vil få anvist eget sted.

Avhengig av antall påmeldte er det aktuelt å dele bedømmelsen inn i en pulje på formiddagen og en pulje på ettermiddagen. Deltakere i den enkelte pulje kan ikke oppholde seg på området utover tiden i egen pulje.

Deltakelse på de ulike arrangementene fordrer at man er frisk, ikke har luftveissymptomer eller er i karantene. Utstillingens leder på Leangen, eller assisterende utstillingsledere på Dragvoll og Byneset, kan bortvise deltakere/utstillere dersom smittevernreglene ikke overholdes.

Utstillingene avholdes med forutsetning om at myndighetene følger plan for gradvis gjenåpning av samfunnet. Ved endringer som medfører at arrangementene må avlyses vil påmeldingsavgift refunderes i sin helhet. 

Bobilparkering

Bestilling av plass for bobil og eventuelle spørsmål om dette rettes til henholdsvis:

Pris for bobil/ campingvogn er kr. 250,- pr. natt.
Betaling skjer via Vipps.
 

Følg gjerne arrangementene på Facebook

Velkommen!

 

Våre samarbeidspartnere: