Velkommen til NKK Tromsø

NKK Tromsø

Norsk Kennel Klub ønsker velkommen til trippelutstilling i Tromsø 19. - 21. august 2022

 

Følg arrangementet på Facebook.

På grunn av uforutsette omstendigheter har Virpi Montonen vært nødt til å kansellere sitt oppdrag på NKK Tromsø. Hennes raser vil bli fordelt som følger, fredag og lørdag. (PDF, 75KB)

 

Dommerendringer alle tre dager (PDF, 123KB)

Bobilparkering 

Mandelasletta (Tromsøysundvegen 67), vil i år ikke bli brukt til bobilparkering, da vi venter et større antall påmeldte enn tidligere. For de som ønsker å bo hele eller deler av helgen, har vi leid et parkeringsområde i båthavna i Tromsdalen, nord for Mandelasletta og Kirkegården (Leif Andresens veg). Det tar fem minutter å gå til utstillingsområdet.

Det er tre NKK-utstillinger denne helgen, fredag, lørdag og søndag, og du kan bestille hele helgen eller deler av helgen. Vær oppmerksom på at parkeringen åpner først kl. 19.00 torsdag 18.08.22. Hvis du ankommer fredag, lørdag eller søndag, åpner vi kl. 07.00. 

Vi har begrenset med plass her, så her gjelder det å være først til mølla. I fall vi ikke har nok plass her, blir det også mulig å parkere på Tromsø Hundeklubbs område, Tromsøysundvegen 330. De som må parkere der, vil få beskjed før ankomst.

Link for registrering og betaling er nå åpen (klikk her).

Frist for bestilling er 15.8.2022.

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har de fasiliteter som forventes på en ordinær campingplass. Parkering utenom tilvist plass blir ikke tillatt og medfører borttauing for eiers regning. Parkeringen åpner kl. 19:00 torsdag 18.8.22 og kl. 07.00 påfølgende dager.

 

Våre samarbeidspartnere: