Velkommen til NKK Tromsø

NKK Tromsø

Norsk Kennel klub ønsker velkommen til trippelutstilling med nordiske og internasjonal eksteriørutstillinger med valpeklasser 6 – 9 måneder og juniorhandlerkonkurranser på Mandelasletta, Tromsø 19 til 21. august 2022

Publisert:
 

Dommerlister (med forbehold om endringer)

 

Påmeldingsfrister 

Ordinær påmelding: 4. juli
Utsatt elekstronisk: 18. juli

Meld på til utstillingene her.
NB: Husk at du må melde på for hver av utstillingene du skal delta på

 

Bobilparkering 

Mandelasletta (Tromsøysundvegen 67), vil i år ikke bli brukt til bobilparkering, da vi venter et større antall påmeldte enn tidligere. For de som ønsker å bo hele eller deler av helgen, har vi leid et parkeringsområde i båthavna i Tromsdalen, nord for Mandelasletta og Kirkegården (Leif Andresens veg). Det tar fem minutter å gå til utstillingsområdet.

Det er tre NKK-utstillinger denne helgen, fredag, lørdag og søndag, og du kan bestille hele helgen eller deler av helgen. Vær oppmerksom på at parkeringen åpner først kl. 19.00 torsdag 18.08.22. Hvis du ankommer fredag, lørdag eller søndag, åpner vi kl. 07.00. 

Vi har begrenset med plass her, så her gjelder det å være først til mølla. I fall vi ikke har nok plass her, blir det også mulig å parkere på Tromsø Hundeklubbs område, Tromsøysundvegen 330. De som må parkere der, vil få beskjed før ankomst.

Link for registrering og betaling er nå åpen (klikk her).

Frist for bestilling er 15.8.2022.

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har de fasiliteter som forventes på en ordinær campingplass. Parkering utenom tilvist plass blir ikke tillatt og medfører borttauing for eiers regning. Parkeringen åpner kl. 19:00 torsdag 18.8.22 og kl. 07.00 påfølgende dager.

 

Våre samarbeidspartnere: