Velkommen til NKK Fauske

NKK Fauske

NKKs internasjonale utstillinger i Fauske 1. – 2. august 2020 avholdes i tråd med smittevernreglene. Program for dager og arrangement, oversikt over påmeldte hunder til de ulike arrangementene og resultatlinker finner du her!

Publisert:
 

Kataloger til NKKs arrangementer i Fauske søndag blir publisert på denne siden søndag morgen.
Det vil ikke bli utgitt/solgt kataloger ved arrangementene.

Oppmøtetid på katalognr er da du slipper inn i ditt arrangement. Bedømmelsen vil starte 30 minutter i etterkant.

For å kunne møte regjeringens smittevernregler er det flere forhold som må legges til rette eller endres fra normalen.

NKK Fauske vil omfatte flere atskilte arrangementer

Deltakere kan kun være til stede på arrangementene som egen hund/hunder er påmeldt til, og må forlate området når disse er ferdig bedømt.

Deltakelse på arrangementene fordrer at man er frisk, ikke har luftveissymptomer eller er i karantene. Utstillingens leder eller assisterende utstillingsleder kan bortvise deltakere/utstillere dersom smittevernreglene ikke overholdes.

MERK AT: Arrangementene er ikke åpne for publikum.

Valpeklasser, juniorhandling, avls- og oppdretterklasser avholdes ikke.


Gjeldende smittevernregler gjelder. Hold avstand!

For å ivareta de kommunale smittevernreglene vil det IKKE bli avholdt gruppefinaler i Fauske.

NKK vil ha sekretariat på stedet, men det vil ikke være tilgang til å kjøpe mat, drikke eller ulike hundeartikler knyttet til arrangementene.

Telt kan settes opp på anvist plass, kan ikke settes opp før du kan ankommer arrangementet (½ time før bedømming) og må tas ned når din/dine hunder er ferdig bedømt. Telt som eventuelt settes opp dagen før eller blir stående igjen vil bli fjernet på eiers risiko og regning. Det vil være begrenset mulighet til å sette opp telt, men vi tilrettelegger så godt det lar seg gjøre.

Utstillingen avholdes med forutsetning om at myndighetene følger plan for gradvis gjenåpning av samfunnet. Ved endringer som medfører at arrangementet må avlyses vil påmeldingsavgift refunderes i sin helhet. 


Agility og lydighet

Internasjonal konkurranse i lydighet og agility flyttes til 19.9.2020 og arrangeres av Salten Brukshundklubb (ID 200631).


Bobilparkering

Skjema og informasjon for bestilling av bobil- og campingvognplass, finner du ved å klikke her. (DOCX, 79KB)

Det gjøres oppmerksom på at plassene ikke har de fasiliteter som forventes på en ordinær campingplass. Det er ikke toalett, og strøm er ikke tilgjengelig.

Frist for bestilling av plass er 6. juli.

E-læringskurs

Vil du lære mer om hvordan NKK avholder utstillinger under koronapandemien, og hva du kan gjøre for å beskytte deg selv og andre?

Ta NKKs gratis e-læringskurs om smittevern på utstillinger her.

 

Våre samarbeidspartnere: