Velkommen til Hundepromenaden

Hundepromenaden, Agria

Lørdag 25. mai er det klart for Hundepromenaden rundt Sognsvann, hvor alle hunder og hundeeiere inviteres til en trivelig luftetur som kan gjøre en forskjell for andre hunder.

Publisert:
 

Hundepromenaden er et veldedig arrangement for hunder, som arrangeres av Agria Dyreforsikring. For hver hund og eier som møter opp og går rundt Sognsvann, donerer Agria 50 kroner til Norske Servicehunder og Solplassen. 

Norske Servicehunder er en interesseorganisasjon for brukere av godkjente servicehunder, og mottar ingen statlig støtte. Servicehundene bidrar til økt selvstendighet og ikke minst økt livskvalitet.

Solplassen er et hvile- og omplasseringshjem for hunder, og pengene vil gå til de faste hundebeboerne. Dette er eldre hunder som ikke egner seg til omplassering på grunn av adferd, sykdom eller lignende. Solplassen drives idealistisk og på frivillig basis. 

Påmelding

Det er enkelt å medle seg på til arrangementet, og det er gratis å delta. Send en SMS med kodeord: AGRIA til 2240 for å melde deg på. Du trenger verken være Agria-kunde eller NKK-medlem for å delta. Alle er velkommen til å bli med å gå for en god sak.

Dagens program

Oppmøte er klokken 10.30, lørdag 25. mai på Sognsvann. Turen starter klokken 11.00 og er 3,7 kilometer lang.

Etter turen blir det et spennende program i regi av radioprofilen Niklas Baarli, nå også aktuell i TV-programmet 71 grader nord kjendis. Solplassen, Norske Servicehunder, FirstVet, AgilityJeanette, Stovner Hundeklubb og dyrlege Elisabeth Blom kommer også. For de minste blir det hoppeslott, basketkurv og lykkehjul.

Det er andre gang Hundepromenaden arrangeres i Norge, og i år forventes det rundt 300 påmeldte. Hundepromenaden går også av stabelen samtidig i Sverige, Danmark, Finland, Frankrike og Storbritannia.

Møt opp, og bli med å gå for en god sak!

Hundens Dag

Hundepromenaden arrangeres samtidig som NKKs Hundens Dag. Stovner Hundeklubb og Norsk Schnauzer Bouvet Klubb vil derfor være på plass ved Sognsvann med stand og aktiviteter.

Hvis du ikke befinner deg i nærheten av Oslo, arrangerer NKK Hundens Dag over store deler av landet 25 mai. Her kan du lese mer om Hundens Dag, og se om din lokale hundeklubb arrangerer Hundens Dag.

 

Våre samarbeidspartnere: