Velkommen til Forskningsforum Hund 2021

Forskningsforum Hund 21

Onsdag 24. november arrangerer NKK årets Forskningsforum Hund. Enten du jobber med hund, eller er en engasjert hundeeier som ønsker å lære mer, vil kvelden garantert by på interessant og nyttig informasjon om hundehelse og forskning.

 

Forskningsforum Hund arrangeres i år for første gang digitalt på Teams. Seminaret består av seks presentasjoner på 15 minutter fra veterinærforskere som fremfører sin forskning/sine prosjekter innen hundehelse. Underveis blir det anledning til å stille skriftlige spørsmål i chaten. Spørsmålene vil bli lest opp og besvart av foreleserne i pausene. Seminaret er i samarbeid med NMBU.

Programmet for Forskningsforum Hund finner du her (PDF, 114KB)

  • Tidspunkt: Onsdag 24. november kl 18:00-21:00
  • Påmeldingsfrist: Tirsdag 23. november

Alle som er påmeldt vil få tilsendt lenke til arrangementet på onsdag 24. november før seminaret.

Slik melder du på

Påmelding bør gjøres på PC/Mac da brukergrensesnitt på mobiltelefon ikke fungerer optimalt. 

For å melde deg på kurset må du først opprette en bruker hos NKK (om du ikke har en bruker fra tidligere.) Trykk på denne lenken for å opprette en ny bruker hos NKK. Når du har opprettet en bruker, finner du påmelding til kurset i fanen til høyre "Påmelding til kurs/seminar", trykk på arrangementet “Forskningsforum Hund 2021” for å komme til påmeldingsskjemaet. 

Illustrasjon påmelding forskningsforum

Fyll inn kontaktinformasjonen din i påmeldingsskjemaet.

OBS! Det er viktig at e-postadressen din er korrekt skrevet. Det er til denne adressen du vil motta lenke til seminaret i Teams på. Husk også å legge til "1" i ruten for antall billetter, helt nede til venstre i påmeldingsskjemaet.

Du vil motta e-post med bekreftelse av din påmelding. Les mer om hvordan bli med i Teamsmøter her. (PDF, 562KB)

Du vil senere få tilsendt en ny e-post med Teams-lenke til seminaret. Husk å sjekke eventuell søppelpostkasse. Om du ikke har mottatt e-post med invitasjonslenke innen kl. 15:00 onsdag 24. november, ber vi deg kontakte oss på e-post helse@nkk.no.

Ved å melde deg på seminaret godkjenner du at ditt navn blir vist offentlig for andre deltakere.
 

 

Våre samarbeidspartnere: