Velkommen til DOGS4ALL

DOGS4ALL 2018
Foto: Sundlo Foto

Norsk Kennel Klub ønsker alle velkommen til DOGS4ALL 2018 på Norges Varemesse på Lillestrøm, 16. – 18. november.

 

I år varer DOGS4ALL i tre hele dager. Vi starter med Nordisk Vinnerutstilling på fredag, og Norsk Vinnerutstilling lørdag og søndag.

Siste påmeldingsmulighet er mandag 29. oktober. Husk at Norsk og Nordisk Vinner er to separate arrangement, og for å delta på begge så må du melde på to ganger!

Påmeldings-lenkene til de to utstillingene, finner du under "Lenker" på denne siden. 

Nordisk Vinner – 16. november

Fredag er det duket det nordisk eksteriørutstilling, hvor bedømmelsene starter allerede klokken 08:00 på morgenen! Titlene Nordisk Vinner, Nordisk Juniorvinner og Nordisk Veteranvinner tildeles beste tispe og hannhund i hver rase (m/excellent). 

I tillegg vil det på fredag også bli avholdt nordisk mesterskap i juniorhandling. I juniorhandling konkurrerer ungdom mellom 10 og 17 år med egen eller lånt hund. Her er det personen som går med hunden som bedømmes, og ikke hunden. Dommeren dømmer etter hvor godt handleren viser frem hunden, og samarbeidet mellom hund og handler. 

Fredagens finaler starter kl 16:00 og avsluttes med kåringen av Best In Show!

Norsk Vinner – 17. – 18. november

Lørdag og søndag er det internasjonal eksteriørutstilling for alle godkjente raser. Titlene Norsk Vinner, Norsk Juniorvinner og Norsk Veteranvinner tildeles beste tispe og hannhund i hver rase (m/excellent). 

I tillegg til eksteriørutstilling blir det fartsfylte agility-konkurranser, lydighetskonkurranser, Crufts-kvalifisering, og norsk mesterskap i juniorhandling.

Bedømmelsene starter klokka 09.00, lørdag og søndag, og fortsetter utover dagen. I finaleringen møtes rasevinnere, oppdretter- og avlsgrupper i alle raser fra cirka klokka 15.00 begge dager, før vi avslutter årets DOGS4ALL med kåringen av Best In Show.

I løpet av helgens finaler blir også vinnerne i årskonkurransene hedret. 

Har du lyst å delta?

Husk at Norsk og Nordisk Vinner er to separate arrangement, og for å delta på begge så må du melde på to ganger! Ordinær påmeldingsfrist er 15. oktober for både nordisk- og norsk vinnerutstilling. Det er valpeshow (6-9 mnd) på begge arrangementene!

Påmeldingsavgift (elektronisk påmelding / ordinær frist) kr 465,- / valp kr 365,-

Rasetorg og raseparade

I tillegg til eksteriørutstillingene og agility- og lydighetskonkurransene, vil det som vanlig også være et stort rasetorg. Rasetorget er et perfekt sted for de som er på jakt etter hund og ønsker seg ekspertråd, og en unik mulighet for raseklubbene å komme i kontakt med potensielle nye medlemmer og valpekjøpere! 

Raseparaden er alltid svært populær! Paraden arrangeres både lørdag og søndag, og går av stabelen i hall E. I raseparaden får klubbene vist frem sine raser, og bruksområdet til rasen. Dette er en god mulighet til å se og lære mer om de ulike hunderasene. 

Stands og aktiviteter

DOGS4ALL er en helg full av aktiviteter. Det vil være oppvisninger, foredrag og ulike familieaktiviteter gjennom hele helgen. I tillegg vil det naturligvis også være ulike salgsstands og mange gode messetilbud. På DOGS4ALL finner du alt det siste innen hundeutstyr. 

Du kan også ta med din egen hund på DOGS4ALL, så lenge den er eldre enn fire måneder og du kan vise frem gyldig vaksinasjonsbevis. 

Har du ikke mulighet til å bli med festen?

Også i år blir det live streaming gjennom hele helgen, i samarbeid med Agria Dyreforsikring! Mer informasjon om sendingene kommer!

 

Våre samarbeidspartnere: