Tidenes største DOGS4ALL

Dogs4all
Foto: Cilje H. A. Moe

DOGS4ALL 2018 er over, og vi kan se tilbake på tre fantastiske utstillingsdager på Norges Varemesse på Lillestrøm. I år var det over 13 500 påmeldte hunder, og totalt var hele 28 688 personer innom varemessa i løpet av de tre dagene.

Publisert:
 

Dette har med andre ord vært tidenes største DOGS4ALL. Med Nordisk- og Norsk Vinnerutstilling, Nordisk- og Norsk mesterskap i juniorhandling, agility- og lydighetskonkurranser og en mengde andre aktiviteter, markerte DOGS4ALL seg nok en gang som en verdig avslutning på NKKs utstillingsår. Takk til alle som sørget for en vellykket gjennomføring.

Nordisk Vinnerutstilling

Fredagen var det Nordisk eksteriørutstilling, hvor bedømmelsene startet allerede klokken 08:00 på morgenen. En ekstra tidlig start, for å rekke å gjennomføre hele utstillingen på én dag. Titlene Nordisk Vinner, Nordisk Juniorvinner og Nordisk Veteranvinner ble tildelt beste tispe og hannhund i hver rase (m/excellent), og dagen ble avsluttet med kåringen av Best in Show. Fredagen inneholdt også nordisk mesterskap i juniorhandling.

Alle resultater og kritikker fra Nordisk Vinnerutstilling finner du her.
 

Norsk Vinnerutstilling

Lørdag og søndag var det internasjonal eksteriørutstilling for alle godkjente raser. Titlene Norsk Vinner, Norsk Juniorvinner og Norsk Veteranvinner ble tildelt beste tispe og hannhund i hver rase (m/excellent). Helgen innholdt også agility og lydighetskonkurranser, valpe-show, Crufts-kvalifisering, og Norsk mesterskap i juniorhandling.

I finaleringen møttes rasevinnere, oppdretter- og avlsgrupper i alle raser, før årets DOGS4ALL ble avsluttet med kåringen av Best In Show søndag kveld.

Alle resultater og kritikker fra Norsk Vinnerutstilling finner du her.
 

Dogs4all, Cilje H. A. Moe
Foto: Cilje H. A. Moe

TV-sending og bilder

Som tidligere år sendte Agria-TV i samarbeid med NKK, direkte fra finalene hver dag. 

Hvis du ikke fikk med deg finalene, eller ønsker å se direktesendingene fra DOGS4ALL om igjen, finner du dem på NKKs Facebook-side, eller ved å klikke her.

BIR-fotoene fra helgen finnes også på NKKs Facebook-sider. Kikk her for å komme til albumene på Facebook.

Rasetorg og raseparade

Som vanlig var det også et stort rasetorg på DOGS4ALL, hvor flere av NKKs raseklubber var tilstede med egen stand. Mange av disse representerte også sin rase i raseparaden som gikk av stabelen lørdag og søndag. NKK har allerede fått mange positive tilbakemeldinger fra publikum på årets rasetorg, og raseparade. Takk til alle som stilte opp for klubben sin, og spredte informasjon om de flotte rasene våre.

 

Våre samarbeidspartnere: