Takk for positivitet og støtte

Torbjørn brenna
"Tusen takk til alle utstillere og frivillige for at dere gjorde «nye» NKK Trondheim til den suksessen den ble." FOTO: CF-Wesenberg/Kolonihaven

Som den første store utstillingen etter nedstengningen av samfunnet i midten av mars, ble NKK Trondheim arrangert denne helgen. Takket være utstillere og frivillige ble den første NKK-utstillingen i nytt format, en stor suksess.

 

Av: Torbjørn Brenna, administrerende direktør i NKK

Kronapandemien har vist at det er helt nødvendig å tenke nytt rundt avholdelse av NKK-utstillinger, også for fremtiden. Helgens gjennomføring av NKK Trondheim viser at det er mulig å gjennomføre en slik omstilling og samtidig skape et flott arrangement.

All ære til utstillere og frivillige

Selv om det hele var godt planlagt, vil det alltid være en utfordring å gå bort fra det faste trygge, og arrangere utstilling på en ny måte. Grunnen til at vi nå kan se tilbake på en vellykket utstillingshelg, er uten tvil dere utstillere og frivillige som var tilstede på de ulike arrangementene i Trondheim.

NKK Trondheim 2020
Foto: Roy Sundby
 

Vi setter umåtelig stor pris på den innstillingen og dugnadsånden som dere alle har vist. Dere har vist oss tillitt ved å melde dere på til utstillingen, vært positive, og ikke minst hatt en stor vilje til å omstille dere til et nytt format. Av tilbakemeldingene vi har fått etter helgens utstilling, har så godt som alle vært positive. Det er en støtteerklæring som virkelig varmer.

Omstilling er en forutsetning for å overleve

Krisen NKK har vært i de siste månedene har vist at vi må gjøre flere varige endringer for å sikre organisasjonens videre drift. Vi må ta høyde for uforutsette hendelser på en helt annen måte enn vi tidligere har gjort.

Det vil blant annet føre til nye måter å arrangere utstillinger på, og slike endringer vil påvirke oss alle. Det gjør meg derfor stolt og glad å se den evnen dere har til å ta omfavne endringer med en slik positivitet. En slik evne til omstilling vil være med på å bygge et nytt og bærekraftig NKK for fremtiden.

NKK Trondheim 2020
Foto: Roy Sundby
 

Tusen takk for at dere gjorde «nye» NKK Trondheim til den suksessen den ble. Det hadde vært umulig uten støtten dere har gitt oss. Jeg ser virkelig frem imot neste NKK-utstilling i Fauske i august.

Les også artikkelen "NKK Trondheim bør danne skole" her.

 

Våre samarbeidspartnere: