Stilling ledig: Avdelingsleder for helse og registrering

stilling ledig nkk
foto: iStock

Hundens fysiske og mentale helse står sentralt i Norsk Kennel Klubs (NKK) arbeid. NKK har det overordnede ansvaret for hundeavl og hunderaser i Norge. Registreringstjenester for hund er den andre kjerneaktiviteten. Til å lede dette viktige arbeidet i NKK søker vi etter en erfaren og engasjert leder.

Publisert:
 

Avdelingsleder helse- og registreringsavdelingen

Avdelingen har 8 årsverk og består av saksbehandlere, veterinærer, avlskonsulenter og røntgenavlesere. Avdelingsleder har fag- og budsjettansvar for avdelingens arbeid. Stillingen inngår i ledergruppen og rapporterer til administrerende direktør.

Til å lede denne avdelingen er vi på jakt etter en engasjert og erfaren leder som trives godt med å samarbeide med andre på tvers av organisasjonen. God helhets- og rolleforståelse samt gode kommunikasjonsevner er en forutsetning for å lykkes i stillingen.

Ansvarsområder:

 • Overordnet ansvar for helsearbeidet på registrerte hunder i Norge; herunder utvikling av nye helseprosjekter og drift av nåværende.
 • Overordnet ansvar for registrering av hunder i Norge; herunder registrering av valpekull, kennelnavn, eierskifte av hund og omregistrering av hund fra utlandet. Registrering skjer iht. norsk lovverk, NKKs egne regler og FCIs internasjonale regler for registrering av hund.
 • Ansvar for regelverket knyttet til helse innen avl og oppdrett, hundevelferd, hold av hund, trening og konkurranse, samt antidopingregelverk. 
 • Ansvarlig for opplæring av raseklubber og oppdrettere og for informasjon til veterinærstanden.

Viktige arbeidsoppgaver:

 • Følge opp og lede avdelingens ansatte innen registrering og helse. 
 • Gjennomføre kompetansehevingstiltak om helse, avl og oppdrett gjennom kurs og foredragsvirksomhet
 • Sørge for utarbeidelse av nødvendig informasjonsmateriell og god kundeservice/veiledning til medlemsklubber og oppdrettere, herunder helsespørsmål og registrering mm.
 • Egen forskningsaktivitet og kontakt mot eksterne forsknings- og fagmiljøer nasjonalt og internasjonalt.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

 • Høyere relevant utdannelse. Lang relevant erfaring kan kompensere for høyere utdannelse.
 • Ledererfaring fra organisasjonsarbeid og/eller forening, gjerne ideelle.
 • Du må være strukturert og god til å håndtere mange ulike oppgaver samtidig. I tillegg bør du ha en fleksibel og inkluderende lederstil og være god til å samarbeide med alle nivåer i organisasjonen.

NKK kan tilby en meget interessant jobb, med bred kontaktflate og store påvirkningsmuligheter. Avdelingen består av svært kompetente og hyggelige kollegaer som gleder seg til å få deg på laget. Vi tilbyr gode pensjons- og forsikringsordninger og lønn etter avtale.

Møtevirksomhet på kveldstid og i helger må regnes med.

Interesserte kan ta konfidensiell og uforpliktende kontakt med en av våre rådgivere i Habberstad, Berit Nygaard, mobil 900 50 849, eller Jan Egil Myhre, mobil 908 92 522.
 

 

Våre samarbeidspartnere: