Resultater/Katalog NKK Tromsø

NKK TROMSØ 21
NKK TROMSØ 21

NKKs nordiske utstillinger i Tromsø 13. juni, avholdes i tråd med gjeldende smittevernregler. Velkommen til NKK Tromsø!

Publisert:
 

Resultater og kritikker blir publisert direkte her

Katalogen finner du her (PDF, 21MB)

NKK Tromsø 2021 vil omfatte tre atskilte arrangement - alle lokalisert på tre fotballbaner på Mandelasletta i Tromsdalen.

Deltakere kan kun være til stede på arrangementet som egen hund/hunder er påmeldt til, og må forlate området når disse er ferdig bedømt. Det vil ikke bli anledning til å sette opp telt knyttet til arrangementene.

Deltakelse på arrangementene fordrer at man er frisk, ikke har luftveissymptomer eller er i karantene. Utstillingens leder kan bortvise deltakere/utstillere dersom smittevernreglene ikke overholdes. Det vil kun bli adgang for 1 person pr. påmeldt hund. Personer som har meldt på flere hunder, oppfordres til å forsøke å holde antall medfølgende personer til lavere enn 1 pr. påmeldt hund. Arrangementene er ikke åpent for publikum. 

Valpeklasser, juniorhandling, avls- og oppdretterklasser avholdes ikke. Det blir arrangert gruppefinaler. NKK TF vil ha sekretariat på på Mandelasletta. Det vil ikke være tilgang til å kjøpe ulike hundeartikler knyttet til arrangementet. 

NB! Gjeldende smittevernregler gjelder. Hold avstand!

Program (PDF, 100KB) NB: Beklageligvis har det skjedd en feil ved kjøring av katalognummer. NKK Troms og Finnmark jobber med å rette opp i dette. Info vil komme direkte til de berørte.

Dommerstatistikk (PDF, 71KB)
Dommerliste NKK Tromsø (m/forbehold om dommerendring) (PDF, 260KB)
*

Følg arrangmentetet  Facebook!

*Dommerendringer pr. 2. juni:

Rase Fra Til
Labrador Retriever Leif Herman Wilberg Leif Ragnar Hjort
Nova Scotia Duck Tolling Retriever Leif Herman Wilberg Kari Granaas Hansen
Cocker spaniel Anne Berit Waskaas Børge Espeland
Lagotto Anne Berit Waskaas Børge Espeland

 

Fullcertordningen – justert praktisering

Etter gjennomført høring blant klubbene vedtok NKKs Hovedstyre en justering av fullcertordningen, som ble gjort gjeldende fra 1.6.2021.

Justeringen medfører at kun de to beste hundene med CK som ikke er norske champions (NUCH), konkurrerer om cert og reservecert. Hvis den beste av disse er fullcertet, går certet til nummer to. Reservecert deles ikke ut. Om begge er fullcertet, deles ikke cert eller reservecert ut.

Tidligere fantes ikke denne begrensningen.

For klubber som har reservert seg mot å omfattes av fullcertordningen, er det ingen endringer.

 

Våre samarbeidspartnere: