Resultater fra NKK Sandefjord

NKK Sandefjord 2019

Velkommen til Nordisk eksteriørutstilling og NM i agility og lydighet, ved Oslofjord Convention Center, Melsomvik den 1. og 2. juni.

Publisert:
 

Det vil bli arrangert Nordisk eksteriørutstilling med Norgesmesterskap i agility- og lydighet på NKK Sandefjord. Det vil også bli avholdt valpeklasse 6 - 9 måneder. Det deles ut stort Cert på utstillingen.

Følg resultater og les kritikker her.

Nyttige lenker

Er du debutant i utstillingsringen? Brosjyren "Ny i ringen" er laget nettopp for deg.

Husk å følge arrangementet på Facebook!

Praktisk informasjon

Det er allrede nå noen ting det er viktig å merke seg i forbindelse med arrangementet.

Husk at vaksinasjonsbevis må medbringes. NKK minner om at valper under fire måneder ikke skal tas med til utstillingsområdet.

NM i lydighet og øvrige lydighetsklasser vil bli holdt på Sem Idrettspark, 12-15 minutters kjøring fra Oslofjord Convention Center. Ved eventuell påmelding til både lydighet og utstilling og/eller agility må påmelder være klar over avstanden mellom de ulike grenene, og at dette ikke kan tilpasses særskilt.  

Oslofjord Convention Center har en flott beliggenhet rett ved utstillingsplassen og leilighetshotell til gunstige priser. Hund på rom i bur, er inkludert i romprisen.
Bestillingen gjøres her

Det vil være mulighet for utstillere/deltakere å bestille «Sportspakke» som inkluderer lunsj, 2 retters middag/sportsbuffet og gratis WiFi til kr. 400,- pr. pers pr døgn. Det vil være mulighet for å kjøpe mat og drikke flere steder på området ved Convention Centeret, også ved Sem Idrettspark.

Det er begrenset antall plasser til bobilparkering med strøm. Bestilling gjøres via samme link som overnattingen.

Øvrige bobiler må parkere som bil og til gjeldende parkeringsbestemmelser. ALL parkering på området skjer ved betaling på parkeringsautomater. Dette gjelder også for dommere og annet personell. Parkeringskort/-brev utstedt av NKK som kan benyttes ved en del utstillinger vil ikke kunne benyttes her.

Det vil være tilgjengelig 1500 parkeringsplasser under leilighetsblokkene, og det legges opp til at man kan laste av utstyr ved utstillingsplassen om ønskelig før man parkerer på oppsatte plasser.

Klikk her for å se en oversikt over utstillingsområdet. (JPG, 420KB)

 

Våre samarbeidspartnere: