Nye nettsider

Velkommen til NKKs nye nettsider!

Publisert:
 

NKK lanserte nye nettsider 7. juni. Målet med de nye sidene er å gi god og riktig informasjon til deg som leser, samtidig som vi ønsker at du skal finne frem på en rask og enkel måte.

Vi har delt inn sidene i ulike områder

Om NKK, skjermbilde

Bli hundeeier

"Bli hundeeier" er fanen for deg som ønsker å anskaffe en hund. Her har vi samlet informasjon om hva du skal tenke på før du bestemmer deg for å få hund. Hvordan du går frem for å finne en rase som passer for deg og ditt liv. Hvordan du velger riktig oppdretter, og tips og råd for å lykkes med den første tiden med valpen.

På dette området finner du også rasevelgeren, og oversikten over aktuelle valper fra nettstedet kjøpehund.no.

For hundeeiere

På dette området finner du relevant informasjon for deg som allerede har hund – herunder om våre registreringstjenester, helseavdelingens arbeid, og et eget område for deg som er eller ønsker å bli oppdretter. 

Aktiviteter

"Aktiviteter" er området for deg som ønsker å delta på prøver, utstillinger, kurs og foredrag – og også for arrangører av dette. Her finnes terminlister, dommerlister og regelverk. Du finner også informasjon om de kommende NKK-utstillingene på dette området, med all informasjon vi har tilgjengelig til enhver tid.

Om NKK

Under fanen "Om NKK" ligger informasjon om organisering, tillitsvalgte, oversikt over regioner og klubber, strategiske dokumenter for NKK og presseinformasjon. Du kan navigere i organisasjonsinformasjonen gjennom et nyutviklet organisasjonskart. Du kan se stillingsannonser og nyheter, samt lese tidligere utgaver av Hundesport på dette området.

Finne frem på sidene

Hvis du ønsker å gå til et av de andre områdene for å lese mer om et av de andre temaene, så klikker du på en av fanene helt øverst på den siden du står på. Leser du dette på en mobiltelefon, klikker du på "hovedmeny" på toppen av siden og velger et av punktene. 

 

Våre samarbeidspartnere: