Ny medlemsfordel hos Norsk Dyrehelse

NKK ny medlemsfordel hos Norsk Dyrehelse
Nå får du som er NKK-medlem 15% rabatt på tilskudssortimentet til Norsk Dyrehelse.

Fra og med 1. desember får alle NKK-medlemmer fast rabatt på produkter fra Norsk Dyrehelse. Til nytte og glede for hund og hundeieer!

Publisert:
 

Norsk Dyrehelse – ledende i Norden på tilskudd for hunder.

Norsk Dyrehelse tilbyr et bredt utvalg av kosttilskudd for hunder. Kosttilskuddene er nøye utvalgt og utviklet for å fremme dyrenes helse og velvære. Med høy kvalitet og naturlige ingredienser er vi ledende i Norden på tilskudd for hunder. Med fokus på å fremme hundens helse, kan vi motvirke unødvendige besøk hos veterinæren. Akkurat som oss mennesker er ikke alle hunder nøyaktig like og har ikke samme behov.

Med et bredt utvalg av kosttilskudd kan du fremme din hunds munnhelse, bevegelighet, leddproblemer, energi og restitusjon. Norsk Dyrehelse har et utvalg som fokuserer på å forebygge før ulykken er ute!

Som NKK-medlem får du fast 15% i rabatt på hele tilskuddssortimentet til Norsk Dyrehelse. Rabattkode er sendt alle medlemmer i nyhetsbrev (forutsetter at du har valgt å motta nyhetsbrev) . Rabattkoden er også tilgjengelig på «min side».

Du kan følge Norsk Dyrehelse på Instagram for tips, råd og inspirasjon til din hunds hverdagshelse : https://www.instagram.com/norskdyrehelse/ 

 

Våre samarbeidspartnere: