Ny medlemsfordel

Å reise med bobil er populært for både store, små og firbente. Stadig flere nordmenn reiser på tur med hund, og det setter ekstra krav til sikkerhet og komfort. Oslo Caravan samarbeider nå med Norsk Kennel Klub og tilbyr hundetilpasning av bobiler - til svært gunstige priser!

 

- Vi ser at stadig flere av våre medlemmer benytter bobil når de kommer på utstillinger, og tenkte at det å få skreddersydd løsninger for både kjøretid og hviletid må gjøre disse turene lettere. Den nye samarbeidsavtalen sikrer deg som er medlem i NKK en trygg og prisgunstig tilpasning av bobil til ditt behov, sier administrerende direktør i NKK, Trine Hage. 

Oslo Caravan og Norsk Kennel Klub håper de kan gjøre livet på reise enda bedre for både to- og firbente gjennom den nye samarbeidsavtalen.

Ny medlemsfordel!

Foto: iStock

- Vi samarbeider nå med Norsk Kennel Klub, og gir alle medlemmer ekstra gode priser på tilpasning av bobil til ditt behov, forteller Bente Arnesen, daglig leder i Oslo Caravan.

Oslo Caravan har eget verksted med erfaring og kompetanse i tilpasning av både nye og brukte bobiler, og til ulike hundehold. Den nye samarbeidsavtalen sikrer deg som er medlem i NKK en trygg og prisgunstig tilpasning av bobil til ditt behov.

- Har dere lyst til å se hvordan vi kan hundetilpasse bobil, vil vi være tilstede på NKKs utstilling på Ekeberg i juni, sier daglig leder i Oslo Caravan, Bente Arnesen.

For mer informasjon om medlemsfordelene, kontakt:

Oversikt over kontaktpersoner i Oslo Caravan

 

Våre samarbeidspartnere: