Ny løsning for saksbehandling på plass

Hund med PC

NKK innførte 27. april ny løsning for saksbehandling i helse- og registreringsavdelingen. Løsningen innebærer ingen større endringer for deg som bruker, men øker effektiviteten hos NKKs saksbehandlere. Dette vil bety bedre medlemsservice gjennom mer effektiv saksbehandling.

Publisert:
 

Hensikten med den nye løsningen er at den først og fremst skal lette arbeidet for saksbehandlerne, fordi all korrespondanse og dokumenter i hver enkelt sak arkiveres i et oversiktlig system hos oss.

Som medlem eller bruker vil den eneste forskjellen være at du på din henvendelse nå mottar et automatisk e-post-svar med saksnummer, slik som dette:

Saksbehandlingssystem eksempel-epost

Vi både tror og håper vi dere vil merke en positiv forskjell i form av enda mer effektiv og ryddig saksbehandling i tiden fremover.

Kontakt oss gjennom avdelingens felles-mail

For at saksbehandlingssystemet skal fungere optimalt, og for å sikre mest mulig effektiv saksbehandling, er det viktig at alle som henvender seg til helse- og registreringsavdelingen benytter følgende e-postadresser:

  • helse@nkk.no
  • registrering@nkk.no
  • dna@nkk.no

Foreløpig er det nye saksbehandlingssystemet kun tatt i bruk av NKKs helse- og registreringsavdeling, men på sikt vil også øvrige avdelinger ta i bruk systemet.

Finn e-postadressen til riktig NKK-avdeling, her

Les mer om NKKs saksbehandlingstider, her

 

 

 

Våre samarbeidspartnere: