Norsk Newfoundlandshundklubb avholder Organisasjonskurs 6. og 7. mai

Organisasjonskurs

Organisasjonskurs har til hensikt å gi relevant kunnskap i ledelse av hundeklubber. Kurset er åpent for alle, ikke bare medlemmer av Newfoundlandklubben.

Publisert:
 

Dato: Lørdag 6. og søndag 7. mai 2023

Sted: Norsk Kennel Klub, Nordåsveien 5 1251 Oslo

Foreleser: Øystein Eikeseth

Påmeldingsfrist: snarest (førstemann til mølla) 

Organisasjonskurs har til hensikt å gi relevant kunnskap i ledelse av hundeklubber.

NKK har utarbeidet et organisasjonskurs som er basisgrunnlag for kurset.

Tema som behandles på kurset er - Slik er hunde-Norge organisert – NKK - Styret; et kollegium - Tillitsvalgte og de enkelte verv - Råd og utvalg - Styrets arbeid – Møteledelse - Fremgangsmåte ved valg – Årsmøte – Saksbehandling.

Kurset er et todagerskurs med ca. 8 skoletimers undervisning hver dag, og er lagt opp med forelesning, gruppearbeid, diskusjoner, problemløsninger og rollespill. Deltakerne deltar aktivt og får utfordringer i løpet av kurset.

Som organisasjonssjef i Norsk Kennel Klub (NKK) gjennom mer enn 20 år har Øystein sett hvorledes klubbene bruker mye unødvendig energi på ledelsen av klubben. Mye av årsaken til dette er ofte at klubbstyret ikke vet hvilke organisatoriske verktøy styret har til disposisjon å konkludere saker/løse saker.

Pris pr. deltager med lunsj kr. 1500,-
Begrenset antall deltagere
Overnatting kan bestilles på
Quality Hotel Entry, Lienga 11 1414 Trollåsen, Tlf. 66997800
Kr. 986,- pr. natt


Bindende påmelding til Anica Johannessen, anica.johannessen@gmail.com. Innbetaling til konto 9365.15.77592, Norsk Newfoundlandshundklubb

 

Våre samarbeidspartnere: