Nominer din dyrehelt

Norges dyrehelter er en årlig kåring hvor vi hedrer en dyrehelt som betyr spesielt mye for samfunnet og menneskene rundt seg. Med kåringen ønsker vi å gi flere dyr og mennesker den oppmerksomheten de fortjener og hjelpen de trenger.

 

Det skal kåres 10 ukesvinnere og en av disse blir kåret til Norges Dyrehelt 2018. Dette er fjerde gang Agria Dyreforsikring, i samarbeid med blant andre Norsk Kennel Klub, kårer Norges Dyrehelt. 

Hver ukesvinner får 5000 kroner fra Agria Dyreforsikring som gis til et veldedig formål. I tillegg får ukesvinneren et gavekort i NKK-butikken og gratis medlemskap i en av våre medlemsklubber!

Nå kan også din klubb få kr 5 000!

Er ukesvinneren allerede medlem i en av NKKs mange klubber, gir Agria Dyreforsikring kr 5000 til klubben. En vinn-vinn situasjon for det organiserte hunde-Norge! 

Hunden er menneskets beste venn!

Hunden er menneskets beste venn. Dette har også har blitt bevist i tidligere kåringer av Norges Dyrehelter. I 2015 vant schäferhunden Lago for sin innsats som besøkshund. Året før var det briarden Aramis som fikk heder og ære for sin innsats som sporhund etter hunder på rømmen. Joppes innsats som tannlegehund tok den lille phalénen helt til topps i 2016! 

Lykke til!

 

Våre samarbeidspartnere: