NKU på nett

Siden 1956 har Nordisk Kennel Union (NKU) vært en arena for samarbeid mellom de nordiske kennelklubbene. Vil du vite mer om hva NKU gjør? Da bør du ta en titt på nettsidene til NKU!

Publisert:
 

Det nordiske samarbeidet er viktig av flere årsaker, ikke minst når det kommer til avl og helse. NKU har også en viktig rolle i spørsmål som dreier seg om utstilling og hundesport.

I internasjonale spørsmål representerer NKU de nordiske kennelklubbene og bidrar til å styrke deres synspunkter i viktige spørsmål.

Vil du vite mer?

På NKUs nettsider finner du informasjon om hva NKU gjør og hva som er aktuelt akkurat nå. Du kommer til å kunne lese mer om viktige beslutninger og for deg som ønsker å gjøre et dypdykk i jobben NKU gjør, så finnes det møtereferater fra 2016 og fremover.

Nordiske aktiviteter

NKU jobber også med å koordinere og utvikle hundesporten i norden. På nettsiden vil du blant annet finne dato og regelverk for Nordic Dog Show som arrangeres for første gang i 2018!

Hvert år arrangeres det nodiske mesterskap i agility, freestyle/HTM, juniorhandling og lydighet. På NKUs nettsider finner du, i tillegg til dato og regelverk, resultater fra tidligere mesterskap.

Besøk NKUs nettsider her: www.nordic-kennel-union.com

 

Våre samarbeidspartnere: