NKKs fotokonkurranse 2024

Afghansk mynde NKK
Hovedvinner i 2023: "Dance like nobody’s watching". Foto: Ingrid Bjørneset

Vi gjentar fjorårets suksess, og inviterer medlemmer og hundeeiere til en ny runde med fotokonkurranse i samarbeid med Cewe.

Publisert:
 

I forrige runde kom det inn i underkant av 6000 bilder, fordelt på de tre ulike kategoriene, og vi gleder oss til å se hvilke bidra som kommer i denne omgangen.

Man kan delta med så mange bilder man ønsker, og juryene plukker ut flere bilder hver måned som vinner fine premier fra Cewe Japan Foto og Norsk Kennel Klub. Hovedvinneren blant alle bidragene blir kåret helt til slutt, og på NKKs trippelutstilling i Sandefjord i juli, presenterer vi vinnerne i en flott fotoutstilling.

Konkurransen foregår i perioden 01.01.2024 – 31.05.2024

Årets jury

Helene Nilsen fra Norsk Kennel Klub: Utdannet fotograf siden 2013. Drevet eget fotostudio i flere år og premiert fotograf i NFF, og desto enda lenger fartstid som hundeentusiast. Rollen har nå snudd til hund som yrke og foto som hobby. Jobber i dag som saksbehandler i NKK, men praktiserer interessen og kunnskapen for foto i hverdagen på hobbybasis. "– Foto handler om å fange øyeblikk, følelser og kreasjoner- et bilde sier mer enn tusen ord."

Thor Håkonsen: Prosjektleder for CEWE Photo Award. Medlem av Norsk Naturfotografer/NN. Ivrig hundefotograf

Ole Walter Sundlo: Erfaren hundefotograf, og leverer bl.a bilder til NKK. Kjent for bildeprosjektet "Underdog" som har blitt vist i seperatutstilling på galleri i Oslo i 2022

Jan Erik Bamrud: Leder i Norsk Selskap for Fotografi

Premier

Vinn et kamera fra Nikon. Verdi kr 30 000!Hovedvinner får et Nikon Z 6II m/24-70 f/4, verdi ca kr 30 000!

Hovedvinner får i tillegg en verdisjekk på bildeprodukter fra CEWE til en verdig av 5000 kroner.

Det kåres månedsvinnere som hver måned får verdisjekk fra CEWE til en verdi av 1000 kr. Og det skal kåres vinnere (1.–3. plass) i hver kategori som også får verdisjekk fra CEWE.

Samtlige vinnere får også premie fra Norsk Kennel Klub

Du kan sende inn dine bidrag her: https://contest.cewe.no/nkk-fotokonkurranse-2024/no_no/ 

 

Våre samarbeidspartnere: