NKKs administrasjon stengt f.o.m. 18. desember 2020

Julestengt

Samtlige medarbeidere i NKKs administrasjon har juleferie fra og med 18. desember.

Publisert:
 

2020 har vært et spesielt år for de aller fleste av oss. Så også for medarbeiderne i NKKs administrasjon. I mange funksjoner har de fleste medarbeiderne vært permittert store deler av året, i andre funksjoner har medarbeiderne jobbet langt mer enn normalt. 

For at alle våre medarbeidere skal få en god pause og lade til utfordringene vi skal ta tak i neste år, og for at NKK skal kunne oppfylle pliktene i ferieloven, har vi besluttet å stenge helt i perioden fra og med 18. desember til og med 3. januar 2021. Vi tror dette er tiden det vil ha minst påvirkning på dere, og beklager ulempene det kan medføre for noen.

Ønsker å takke klubber, forbund, regioner og enkeltmedlemmer

Vi ønsker å rette en stor takk til dere som har forsøkt å besøke oss og møtt låst dør, til dere som har forsøkt å få tak i oss på telefonen uten å komme gjennom fordi vi måtte stenge flere telefontjenester, og til dere som tålmodig har ventet lenge på svar på epost.

Vi ønsker også igjen å rette en stor takk til alle dere som har støttet oss via donasjoner og lån. NKK står overfor store økonomiske utfordringer også i 2021, men takket være støtten fra dere har vi "hodet over vann" ved årsskiftet, og mulighet til å gjøre gode valg for fremtiden til beste for både klubber, forbund, regioner og enkeltmedlemmer.

Takk også til alle dere som har heiet på oss, sendt oss epost med støtteerklæringer og gode ord, vært positive i kommentarfeltene på NKKs Facebooksider og heiet på oss i ulike sammenhenger. Dere skal vite at det har vært en stor støtte for oss som jobber i NKKs administrasjon å motta positiviteten deres.

Spørsmål kan sendes på epost

Spørsmål dere har i perioden vi har stengt, kan sendes oss på epost, og vil bli behandlet så snart som mulig når vi åpner igjen 4. januar 2021.
Oversikt over epostadresser direkte på ulike funksjoner kan du finne her.

 

Vi ønsker dere alle en riktig god jul, og godt nytt år

 

Våre samarbeidspartnere: