NKK Rogaland - LP og AG

Agility
Foto: Ole Walter Sundlo

Velkommen til NKKs internasjonale arrangementer i lydighet og agility på Orre idrettsanlegg i Rogaland lørdag 19. september 2020.

 

 

Adresse til arrangementene: Orre IL, Roslandsvegen 358, 4343 Orre

På grunn av koronapandemien er ikke arrangementene åpne for publikum.

Du kan kun delta om du er frisk. Hvis du har luftveissymptomer, er i karantene eller isolat i forbindelse med covid-19 kan du ikke delta. Er du usikker – bli hjemme slik at du ikke risikerer å smitte andre! Husk god håndhygiene og hold minst én meters avstand til øvrige deltakere.

Skulle du bli syk og få påvist covid-19 etter at du har deltatt på et av våre arrangementer i Rogaland ber vi deg umiddelbart gi NKK beskjed, til arrangementsansvarlig Bjørg W. Andreassen på tlf. 906 78 692 eller på e-post nkkrogaland@gmail.com slik at vi får varslet andre deltakere. 

Gå direkte til «Innsjekk», hvor katalognummer og navnet ditt blir registrert. Når du skal forlate området, må du gå gjennom «Utsjekk» for at vi skal ha kontroll med hvem som er til stede til enhver tid. Du skal IKKE krysse sperrebånd som markerer området for arrangementet. Gjøres dette, risikerer du utvisning og/eller tap av premiering. Følg vaktenes anvisninger. 

Både LP og AG har innkalling og start i ringene kl. 10:00 for alle klasser. Innsjekking starter kl. 09:30. Vær ute i god tid, da det kan danne seg noe kø i innsjekk.

LP: Du må ta med din egen apportbokk, da det av smittevernårsaker ikke er tillat å bruke felles.

Det er ikke tilgang til å kjøpe mat, drikke eller andre varer på eller rundt arrangementene. NKK vil ha sekretariat ved innsjekk på banen. Katalog med oversikt over deltakende hunder vil bli publisert elektronisk på denne nettsiden lørdag morgen.

Det vil være tilgang til toalett i tilknytning til alle arrangementene. Disse vil bli rengjort regelmessig.

Vedrørende parkering – følg anvisninger fra personalet.
Betaling for parkering må skje via Vipps 516249 (kr. 100,-). Ha kvittering for betalt parkering klar når du ankommer parkering – så går parkeringen raskt og effektivt for alle! Vi ønsker ikke samling av personer ved parkeringen. 

Vel møtt!

 

Våre samarbeidspartnere: