NKK ønsker to nye medarbeidere velkommen

Elisabeth Steen og Marion Askeland
Elisabeth Steen (t.v.) og Marion Askeland har begynt å jobbe i NKKs aktivitetsavdeling.

Denne uken begynte to nye medarbeidere i NKKs aktivitetsavdeling. Vi ønsker Elisabeth Steen og Marion Askeland velkommen på NKK-laget.

 

Elisabeth Steen er en person mange av våre medlemmer kjenner godt fra før. Hun har jobbet i NKKs administrasjon en årrekke, fra 1998 frem til høsten 2020. Etter et drøyt år på jobb på et dyresykehus er hun nå tilbake igjen i NKKs aktivitetsavdeling. Elisabeth er et positivt arbeidsjern, og vi er veldig fornøyd med å få både Elisabeth og hennes faste turvenn, shibaen Mario, tilbake i NKKs administrasjon. Elisabeth vil jobbe som saksbehandler med utstilling.

Marion Askeland er ny i NKK, men hun er godt kjent med Hunde-Norge fra før, både gjennom jakt og utstilling. Hun har et oppdrett av beagler, og har også dunker og engelsk setter. Marion er autorisert harehunddommer og under utdanning som ringsekretær. Vi er veldig glade for å ha fått med oss Marion, som vil jobbe som saksbehandler med jakt- og brukshund. 

Ansettelser i tråd med NKKs fremtidsplaner

Hovedstyrets handlingsplan (PDF, 527KB) som ble vedtatt på NKKs Representantskapsmøte i november 2021, gir et tydelig vitnemål om at NKK nå skal bygges og videreutvikles. Målet er å kunne yte bedre service til medlemmene våre, samt bli en større og mer synlig organisasjon. Det er en lang vei å gå, men ett av de første stegene for å nå disse målene er å ansette nye medarbeidere.

Det var koronapandemien som virkelig førte til store utfordringer for NKK i 2020. Blant annet ble administrasjonen redusert med totalt åtte medarbeidere. Nå som NKK igjen har fått stabilisert økonomien, er tiden kommet for å få tilbake et tilstrekkelig antall ansatte i administrasjonen. 

Det er svært gledelig å kunne informere om at NKK etter lang tid nede, nå har begynt styrkingen igjen.

 

Våre samarbeidspartnere: