NKK lanserer nytt kullsystem

Den største endringen for oppdrettere vil være at man til enhver tid kan få informasjon om hvor kullet er i registreringsprosessen, og hva som mangler for å fullføre registreringen.

Publisert:
 

Det nye kullsystemet har fått nytt design og forbedret måte å navigere på. Det er tilpasset bruk på mobil og nettbrett.

Det er også gjort vesentlige og tidsbesparende endringer i godkjenningsrutiner:

  • Paringsbevis sendes til hanhundeier/-e med epost og lenke til digital godkjenning med BankID
  • Har kennelnavnet flere innehavere sendes epost med skjema av kullet til alle innehavere for godkjenning med BankID
  • Har tispen flere eiere sendes epost til den/de eierne som ikke registrerer kullet med lenke til digital godkjenning med BankID (gjelder tisper registrert før 1.1.2011)

Kullene blir annonsert på kjøpehund.no

Kull registrert i det nye kullsystemet vil bli annonsert på den nye nettsiden www.kjøpehund.no når denne lanseres om noen uker.

Annonsen legges ut så snart kullet er lagt inn i kullsystemet og betalt. Informasjon om kullet og hver enkelt valp (antall, kjønn, farge, fødsels-/leveringsdato og solgt/ikke) kommer i annonsen. I tillegg kan oppdretter velge å legge ut tekstinformasjon og laste opp bilder av kullet. Annonsen for kullet vil først være merket med at kullet er under registrering hos NKK. Når kullet er ferdig registrert fjernes denne merkingen.

Oppdretter kan velge å unnta kullet fra annonsering ved innlegging i kullsystemet. Kullannonser kan endres, eller slettes av oppdretter når som helst via «Min side».

Kullannonsering på www.kjøpehund.no er inkludert i prisen på registreringen av kullet.

 

Våre samarbeidspartnere: