NKK har ansatt ny leder for Helse- og registreringsavdelingen

Henriette Sæbø
Leder for Helse- og registreringsavdelingen Henriette Sæbø. Foto: Privat

Henriette Sæbø er ansatt som leder for NKKs Helse- og registreringsavdeling. De siste årene har hun jobbet i utdanningssektoren, hvor hun har ledet lærere i både nyetablerte skoler og drevet endringsledelse i godt etablerte skoler. Av utdanning har hun blant annet en mastergrad innen atferd, økologi og evolusjonsbiologi fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU).

Publisert:
 

Tidligere arbeidserfaring

Sæbø har arbeidserfaring fra flere videregående skoler. Før hun begynte som avdelingsleder på Elvebakken Videregående skole (VGS), hadde hun samme stilling på Roald Amundsen VGS i Akershus i peroden fra 2014 - 2017.

Før dette har hun jobbet som realfagskoordinator og lektor ved Akademiet VGS, og som lektor ved John Bauergymnaset.

Henriette Sæbø har også erfaring med dyr. I tillegg til å selv ha en korthåret vorsteh, har hun vært rideinstruktør ved kjøre- og rideklubben ved NMBU, og jobbet en periode som dyrepasser i Kristiansand Dyrepark.

Utdanning fra NMBU

Sæbø har en bachelorgrad fra NMBU innen naturvitenskap, og en mastergrad fra samme sted i atferd, økologi og evolusjonsbilologi. I tillegg er hun utdannet lektor m/opprykk, med en tilleggsutdannelse innen skoleledelse fra BI.

Tiltrer 1. august

Henriette uttaler at hun gleder seg stort til å begynne i Norsk Kennel Klub, og til å ta fatt på oppgavene her. 

NKK ser også på sin side frem til å få Sæbø på plass i lokalene på Holmlia.

– Vi er svært fornøyd med at Henriette Sæbø har takket ja til jobben som leder for Helse- og registreringsavdelingen. Vi gleder oss til samarbeidet, og er sikker på at hun vil være med på å styrke NKK ytterligere, sier NKKs administrerende direktør, Torbjørn Brenna.

Henriette Sæbø tiltrer 1. august.

 

 

Våre samarbeidspartnere: