NKK Fauske - påmeldingsfrist

NKK Fauske

NKKs internasjonale utstillinger i Fauske 1. – 2. august 2020 avholdes i tråd med smittevernreglene. Vi gleder oss til å ønske velkommen til NKK Fauske!

Publisert:
 

 

For å kunne møte regjeringens smittevernregler er det flere forhold som må legges til rette eller endres fra normalen.

NKK Fauske vil omfatte flere atskilte arrangementer

Deltakere kan kun være til stede på arrangementene som egen hund/hunder er påmeldt til, og må forlate området når disse er ferdig bedømt.

Deltakelse på arrangementene fordrer at man er frisk, ikke har luftveissymptomer eller er i karantene. Utstillingens leder eller assisterende utstillingsleder kan bortvise deltakere/utstillere dersom smittevernreglene ikke overholdes.

MERK AT: Arrangementene er ikke åpne for publikum.

Valpeklasser, juniorhandling, avls- og oppdretterklasser avholdes ikke.


Gjeldende smittevernregler gjelder. Hold avstand!

Gruppefinaler arrangeres for hver enkelt gruppe når alle raser i gruppen er ferdig bedømt. Øvrige finaler avholdes ikke. Rasevinnere som venter på gruppefinale må oppholde seg på anvist sted.

NKK vil ha sekretariat på stedet, men det vil ikke være tilgang til å kjøpe mat, drikke eller ulike hundeartikler knyttet til arrangementene.

Det vil ikke bli anledning til å sette opp telt knyttet til arrangementene.

Utstillingen avholdes med forutsetning om at myndighetene følger plan for gradvis gjenåpning av samfunnet. Ved endringer som medfører at arrangementet må avlyses vil påmeldingsavgift refunderes i sin helhet. 


Agility og lydighet

Internasjonal konkurranse i lydighet og agility flyttes til 19.9.2020 og arrangeres av Salten Brukshundklubb (ID 200631).


Bobilparkering

Skjema og informasjon for bestilling av bobil- og campingvognplass, finner du ved å klikke her. (DOCX, 79KB)

Det gjøres oppmerksom på at plassene ikke har de fasiliteter som forventes på en ordinær campingplass. Det er ikke toalett, og strøm er ikke tilgjengelig.

Frist for bestilling av plass er 6. juli.

 

Våre samarbeidspartnere: