Nå kan hunden din komme på frimerke!

#frimerkehund, norsk kennel klub, posten norge
Kanskje er det norsk buhund som kommer på Postens frimerker? Foto: Posten

Last opp bilde av hunden din på NKKs facebookside eller legg det på Instagram med hashtagg #frimerkehund. Husk begrunnelse om hvorfor akkurat din hund fortjener å bli frimerkemotiv!

Publisert:
 

Det er de gode historiene som gjelder og juryen vil vektlegge hva som gjør nettopp din hund spesiell for deg eller din familie!

Konkurranseregler

Slik deltar du

For å delta i konkurransen må du ha en Facebook-profil og/eller en Instagram-profil. Du skal delta som privatperson, være over 18 år og bosatt i Norge. Du må også ha rettigheter til å bruke bildet av hunden du foreslår. Konkurransen går fra torsdag 17. oktober til og med søndag 3. november 2019.

Ta et bilde av din hund og last det opp på innlegget øverst på NKKs Facebook-side eller på din egen Instagramprofil. På Instagram skal du tagge ditt innlegg med #frimerkehund. Innleggene skal være offentlige. Skriv en begrunnelse for hvorfor nettopp din hund skal komme på frimerke i innlegget. Når du deltar i konkurransen bekrefter du samtidig at du har rett til å bruke bildet du laster opp.

Vinnere

Posten og Norsk Kennel Klub velger ut fire vinnere. Juryen vil legge vekt på hva som gjør din hund spesiell. Du skal derfor kort beskrive hva som gjør nettopp din hund spesiell for deg eller din familie.

Vinnerne får beskjed via Messenger/Facebook eller Instagram i uke 47 (18.-22. november 2019). Hvis du ikke svarer på vår henvendelse i løpet november 2019 utpekes en annen vinner.

Hvis du vinner blir din hund fotografert av en av Norges dyktigste dyrefotografer. Posten forbeholder seg retten til å offentliggjøre navn på vinnerne på Postens Facebook-side og andre steder hvor dette er naturlig, f.eks. i pressemeldinger, i nyhetssaker eller i informasjonen om frimerkene. Frimerkene med vinnerhundene utgis 12. juni 2020 og er konfidensielle frem til utgivelsen.

Premie

#frimerkehundBildet blir motiv på et av Postens frimerker som skal utgis 12. juni 2020! Valøren på frimerket er ennå ikke fastsatt. Du mottar også en unik innrammet forstørrelse av frimerket med din hund sammen med 100 frimerker av den nye frimerkeserien og et utvalg samleprodukter. Premien kan ikke byttes eller veksles inn i kontanter.

Rettigheter

Rettighetene til bilder tatt av vinnerhundene tilhører Posten. Posten kan uten vederlag benytte bildene kommersielt på alle plattformer.

Personopplysninger

De personopplysninger du oppgir blir kun benytte for å kontakte deg i forbindelse med denne konkurransen.  

Øvrig

Posten og Norsk Kennel KLub forbeholder seg retten til å blokkere/slette innlegg som er krenkende eller støtende, samt stoppe konkurransen uten varsel. Ved mistanke om svindel forbeholder Posten seg retten til å ekskludere deltakere fra konkurransen.

Facebook eller Instagram er ikke involvert i konkurransen.

Konkurransen arrangeres av Posten Norge i samarbeid med Norsk Kennel Klub. 

 

Våre samarbeidspartnere: