Mer kjøreglede for NKK-medlemmer med Esso Mastercard

Samarbeidsavtalen mellom Esso Mastercard og NKK gir NKK-medlemmer muligheten til å søke om et Esso Mastercard som kan bidra til rimeligere kjøretur. «Vi vet at som aktiv hundeeier blir det fort mange timer i året man sitter i bil på vei til prøver og utstillinger. Da kan et Esso Mastercard komme godt med», sier Erik Ingebrigtsen i Esso.

 

Esso Mastercard fordeler for NKK-medlemmer:

  • 50 øre i drivstoffrabatt per liter på alle Esso-stasjoner i Norge*
  • 20 % rabatt på bilvask hos alle Esso-stasjoner som tilbyr bilvask. Ved bruk av rabattheftet, på de Esso-stasjonene som tilbyr det, får du i tillegg hver 6 bilvask gratis.
  • Esso Mastercard DealPass som gir opptil 30 % rabatt på hundrevis av spisesteder i hele Norge.
  • Rabatt på reiser, hotell, leiebil, strøm og merkevarer til hjem og fritid, blant annet 15 % rabatt på alle Nordic Choice Hotels helger og ferieperioder.
  • Inntil 45 dagers rentefri kreditt, avhengig av når i måneden du har benyttet kortet.
  • Ingen årsavgift eller gebyr ved kjøp.
  • Full kontroll og oversikt via Mitt kort og Spendwise-appen. 
  • Effektiv rente er 31,13 %. Ved kreditt på kr 15 000 o/12 md. er kredittkostnaden kr 2 232, totalt kr 17 232.

Les mer på Esso MasterCards hjemmeside essomastercard.no.

Du kan søke om Esso Mastercard med NKK-fordel inne på Min side. Du finner linken i høyremenyen når du har logget inn (gjelder kun medlemmer med aktivt medlemskap):

Her finner du bestillingslenke for Esso Mastercard

Her finner du bestillingslenke til Esso MC

*Drivstoffrabatten forutsetter bruk av Esso Mastercard. Full utnyttelse av den økonomiske gevinsten med rabatt, forutsetter at utestående kreditt betales ved forfall, slik at det ikke påløper renter.

Har du allerede Esso Mastercard?

Du kan du kontakte Esso Mastercard Kundeservice på telefon 21 01 53 65 og be dem koble kortet ditt til NKK-medlemsavtalen. Du kan også logge deg inn på «Mitt kort» på essomastercard.no og sende en sikker melding med person- og medlemsinformasjon der. Du trenger ikke bytte kort for å få avtalefordelene!
 

 

Våre samarbeidspartnere: