Medlemsfordel - FirstVet!

Ny medlemsfordel fra FirstVet

Visste du at som NKK-medlem får en gratis veterinærkonsultasjon hos FirstVet?

 

NKK-medlemsfordel: Ta med FirstVet-veterinæren i lomma

Nå kan alle NKK-medlemmer ha med seg «veterinæren i lomma» og kontakte veterinær for digital videokonsultasjon uansett hvor du måtte befinne deg, og uavhengig av om vanlige veterinærklinikker er åpne. Den første videokonsultasjonen i tjenesten er gratis når du har registrert NKK-rabattkoden i appen.

Last ned FirstVet-appen for å komme i gang.

Last ned i app store Last ned i google play

Appen er gratis å laste ned. Det er gratis og enkelt å registrere din FirstVet-konto. Du kan også registrere deg som FirstVetbruker direkte ved å bruke denne lenken.

Hos FirstVet møter du erfarne dyktige veterinærer som vil lytte til dine spørsmål og eventuell bekymring for ditt kjæledyr. Ta kontakt for en førstevurdering med videre rådføring om eventuell hjemmebehandling eller henvisning inn til klinikk. FirstVet har kort ventetid og tar i mot alle spørsmål som gjelder hund, katt, kanin, fugl, gnager og hest.

NKK mener det er god hundevelferd å ha en slik ekstra trygghet på plass i tilfelle ulykker og sykdom oppstår. Samtidig vil vi understreke at tilbudet ikke erstatter verken fysisk pleie på veterinærklinikken, eller en god forsikring på hunden din. Tilbudet fungerer som et godt supplement til disse.

Hva består FirstVets tjeneste av?

FirstVet er en tjeneste du kan bruke fra mobiltelefonen, nettbrettet eller PCen. Gjennom videokonsultasjoner treffer du erfarne, autoriserte veterinærer. De fleste veterinærene du møter i videokonsultasjonene jobber primært på en veterinærklinikk, og hos FirstVet parallelt. 

FirstVet sine tjenester er åpne fra kl 07 til 24 hver dag, hele året. Det er gjennomsnittlig rundt 20 minutter fra du bestiller time til du har konsultasjon med en veterinær, tiden kan variere noe. 

Veterinæren konsulterer deg gjennom live video. Du vil få en vurdering av om hunden din trenger assistanse ved en veterinærklinikk, eller om den kan behandles fra der du er. FirstVet hjelper deg også med henvisning til en veterinærklinikk dersom du har behov for det. Etter konsultasjonen får du en journal med behandlingsplan via email og i appen.

Alle som benytter FirstVet-tjenesten blir bedt om å vurdere tjenesten etter konsultasjoner. FirstVet kan forteller om fornøyde brukere som gir dem en gjennomsnittsvurdering på 4,9 av 5 stjerner.

NKK medlemsfordel

For å få NKK-medlemsfordelen registrerer du deg først i FirstVet-appen. Hunden/hundene kan du registrere samtidig, eller du kan legge dem til senere. Etter registrering vil du få mulighet til å legge til en NKK-rabattkode. Rabattkoden finner du når du logger deg på NKKs Min side. Vi anbefaler at du registrerer rabattkoden med en gang, så den ligger klar når du har behov.

Om FirstVet

FirstVet ble etablert i Sverige i 2016, og selskapet har samarbeid med kennelklubbene også i Sverige og Danmark. I dag tilbyr FirstVet tjenester i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia, Tyskland og USA.

I Norge har FirstVet hjulpet flere titusen dyr og dyreeiere siden oppstarten i 2019. Globalt har selskapet flere hundretusen registrerte brukere som får hjelp av rundt 250 veterinærer.

Alle veterinærene har norsk lisens og de fleste jobber på klinikker i hele landet i tillegg til jobb som FirstVet veterinær. Det er kun veterinærer med minimum fem års erfaring fra klinikk som får jobbe i Firstvet, og de kurses og trenes opp til telemedisin gjennom Firstvet Akademia. Veterinærene får også regelmessige kursing i de sykdoms forløp man ser mye av på FirstVet tjenesten, som for eksempel mage tarm problemer og hud problemer.
 

 

Våre samarbeidspartnere: