Medlemsfordel - FirstVet!

Ny medlemsfordel fra FirstVet

Som NKK-medlem har du tilgang til en FirstVet-veterinær uansett hvor du måtte befinne deg. Den første konsultasjonen er gratis når du har registrert NKK-rabattkoden i appen.

 

Last ned FirstVet-appen og registrer deg for å komme i gang!

Last ned i app store

Last ned i google play

 

NKK medlemsfordel

Hunden(e) kan du registrere samtidig, eller du kan legge dem til senere. Etter registrering vil du få mulighet til å legge til en NKK-rabattkode. Rabattkoden for inneværende år finner du når du logger deg på NKKs Min side. Vi anbefaler at du registrerer rabattkoden med en gang, så den ligger klar når du har behov.

Hva består FirstVets tjeneste av?

FirstVet er en tjeneste du kan bruke fra mobiltelefonen, nettbrettet eller PCen. Gjennom videokonsultasjoner treffer du erfarne, autoriserte veterinærer, som tar i mot alle spørsmål som gjelder hund, katt, kanin, fugl, gnager og hest.

Les mer om veterinærene hos FirstVet her

Du vil få en vurdering om dyret ditt din trenger assistanse ved en veterinærklinikk, eller om den kan behandles fra der du er. FirstVet hjelper deg også med henvisning til en veterinærklinikk dersom du har behov for det. Etter konsultasjonen får du en journal med behandlingsplan via email og i appen.

God hundevelferd!

NKK mener det er god hundevelferd å ha en slik ekstra trygghet på plass i tilfelle ulykker og sykdom oppstår. Samtidig vil vi understreke at tilbudet ikke erstatter verken fysisk pleie på veterinærklinikken, eller en god forsikring på hunden din. Tilbudet fungerer som et godt supplement til disse.

FirstVet sine tjenester er åpne fra kl 07 til 24 hver dag, hele året. Det er gjennomsnittlig rundt 20 minutter fra du bestiller time til du har konsultasjon med en veterinær, tiden kan variere noe. 

Om FirstVet

FirstVet ble etablert i Sverige i 2016, og selskapet har samarbeid med kennelklubbene også i Sverige og Danmark. I dag tilbyr FirstVet tjenester i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia, Tyskland og USA.

I Norge har FirstVet hjulpet flere titusen dyr og dyreeiere siden oppstarten i 2019. Globalt har selskapet flere hundretusen registrerte brukere som får hjelp av rundt 250 veterinærer.

Alle veterinærene har norsk lisens og de fleste jobber på klinikker i hele landet i tillegg til jobb som FirstVet veterinær. Det er kun veterinærer med minimum fem års erfaring fra klinikk som får jobbe i Firstvet, og de kurses og trenes opp til telemedisin gjennom Firstvet Akademia. Veterinærene får også regelmessige kursing i de sykdoms forløp man ser mye av på FirstVet tjenesten, som for eksempel mage tarm problemer og hud problemer.
 

 

Våre samarbeidspartnere: