Koronaviruset: Oppdatert informasjon fra NKK

Korona
Illustrasjonsfoto: iStock

Fra 7. mai kan aktiviteter med inntil 50 personer gjennomføres. Forutsetningen er at aktiviteten har en ansvarlig arrangør og gjennomføres på offentlig sted. Ansvarlig arrangør skal tilse at smittevernreglene følges og ha oversikt over deltakere. Det signaliseres at det kan bli mulig med inntil 200 personer fra 15. juni, men dette er så langt uavklart. Arrangementer med flere enn 500 deltakere er forbudt frem til 1. september.

Publisert:

Norsk Kennel Klub er hardt rammet av alle restriksjonene i forbindelse med korona-pandemien.

Felles for oss alle er at vi ikke lenger kan møtes med hundene våre slik vi pleier. Det har uten tvil vært et stort savn. Felleskapet i hundemiljøet er sterkt, og i en usikker og krevende tid hadde det vært fint å ha den faste arenaen å treffes på. Det å kunne møtes i mangfoldet av hundeaktiviteter er folkehelse i praksis.

Hvor viktig NKK er for dere, har vi fått et tydelig bevis på under denne pågående krisen. Dere har gitt oss uvurderlig støtte, både økonomisk og moralsk, og mange har jobbet utrettelig med å få politikere og medier til å anerkjenne NKKs krevende situasjon. Det har vært overveldende, og gitt oss tro på at vi skal komme gjennom denne vanskelige tiden.

Tusen takk til dere alle!

Med vennlig hilsen
Jan Helge Nordby
Hovedstyrets leder

 

Oppdaterte artikler og siste nytt fra NKK finner du under "Lenker" på denne siden 

Les også:
Hvordan blir driften i NKK i sommer/høst?

 

Våre samarbeidspartnere: