Konstituert administrerende direktør i NKK

Dunker voksen og valp

Marianne Ono Njøten går inn som konstituert administrerende direktør i NKK. Hun vil være midlertidig leder for administrasjonen mens styret arbeider med å finne en permanent erstatter til å lede den videre utviklingen av den operative virksomheten i Norsk Kennel Klub.

Publisert:
 

Marianne Ono Njøten har lang erfaring fra NKK, og har også tidligere innehatt rollen som konstituert administrerende direktør i organisasjonen.

– Jeg har vært leder for Aktivitetsavdelingen i NKK i sju år. I tillegg har jeg hatt ansvaret for IT en periode, og vært konstituert i stillingen som adm.dir i NKK også ved forrige skifte av toppleder. Jeg har derfor god kjennskap til NKK, sier Marianne Ono Njøten.

Før tiden i NKK har hun innehatt stillinger som personal- og organisasjonssjef i Arbeidsdepartementet, Skatteetaten og kommunal virksomhet. Av utdanning har Njøten blant annet en master i ledelse fra BI, diplomøkonom NHH, og grunnfag i jus og psykologi. I tillegg til noe utdanning innenfor hund (etologi og læringsteori) fra NMBU.

– Jeg har lang erfaring fra klubbarbeid i raseklubb i NKK og er aktiv både som arrangør og utøver innenfor flere grener, eksempelvis kreativ lydighet, lydighet, rallylydighet, mentaltester og utstilling. Selv har jeg flere hunder i rasene belgisk fårehund og welsh corgi pembroke og driver også et lite oppdrett, sier Marianne Njøten.

Njøten tiltrer stillingen 1. juli, og vil fungere som administrerende direktør frem til styret har fått på plass en permanent erstatter til Trine Hage.

Klikk her for å lese stillingsannonsen til ny administrerende direktør.

 

 

 

 

 

 

 

Våre samarbeidspartnere: