Heldigitalt Hundesport 2/21

Hundesport 2/21

Vanligvis finner du Hundesport i postkassen. På grunn av omstendighetene koronapandemien har ført til, vil de resterende utgavene i 2021 kun være tilgjengelig på nett.

Publisert:
 

Heldigitalt Hundesport ut året er bare et av mange helt nødvendige tiltak som er gjennomført etter ekstraordinært representantskapsmøte i april. Det handler i stor grad om å balansere de oppgavene man ønsker at NKK skal gjøre, opp mot hvilke oppgaver NKK har mulighet til å løse med de til enhver tid tilgjengelige økonomiske midlene. 

Les siste Hundesport her:

Hundesport 2/21
HUNDESPORT 2/21 (pdf høyoppløselig) (62MB)
HUNDESPORT 2/21 (pdf lavoppløselig) (9MB)

Ved å klikke på de aktuelle sakene i innholdsfortegnelsen kan du enkelt manøvrere til de artiklene som interesserer deg mest. Du kommer raskt tilbake til innholdsfortegnelsen ved å klikke på innholdsikonet du finner nederst på hver side. 

En viktig informasjonskilde

Hundesport er den viktigste informasjonskanalen vi har ut mot deg som medlem. Selv om vi gjerne skulle produsert et fysisk magasin som vanlig, gir en digital utgave også noen fordeler. 

Vi håper dere har forståelse for prioriteringene vi har gjort, og at dere finner artiklene i denne utgaven av Hundesport interessante.

God lesning og god sommer!

 

Våre samarbeidspartnere: