Heldigitalt Hundesport 2/20

HUndesport 2/20

Vanligvis finner du, og de om lag 70 000 andre NKK-medlemmene, Hundesport i postkassen. På grunn av omstendighetene koronapandemien har ført til, er denne utgaven av Hundesport kun tilgjengelig på nett.

 

Som alt annet koster også trykking og utsendelse av Hundesport penger. En kostnad vi ikke kan ta oss råd til i en tid hvor alle midler må brukes på å redde et NKK i økonomisk krise. 

Et heldigitalt Hundesport er bare et av mange helt nødvendige tiltak som er gjennomført. Mer om den økonomiske situasjonen kan du lese i denne utgaven av Hundesport.

Les siste Hundesport her:

Forside Hundesport 2/20Ved å klikke på de aktuelle sakene i innholdsfortegnelsen kan du enkelt manøvrere til de artiklene som interesserer deg mest. Du kommer raskt tilbake til innholdsfortegnelsen ved å klikke på innholdsikonet du finner nederst på hver side. 

En viktig informasjonskilde

Grunnen til at vi i det hele tatt har valgt å produsere Hundesport denne gangen, er fordi vi anerkjenner betydningen av bladet. Hundesport er den viktigste informasjonskanalen vi har ut mot deg som medlem, og i disse tider ser vi det som viktigere enn noen gang å få ut informasjon.

Selv om vi gjerne skulle produsert et fysisk magasin som vanlig, gir en digital utgave også noen fordeler. Situasjonen vi er i endrer seg fra dag til dag, og det er viktig for oss å gi dere så oppdatert informasjon som mulig.

Vi håper dere har forståelse for prioriteringene vi har gjort, og at dere finner artiklene i denne litt spesielle utgaven av Hundesport interessante.
 

God lesning!

 

Våre samarbeidspartnere: