Heldigitalt Hundesport 2/20

HUndesport 2/20

Vanligvis finner du, og de om lag 70 000 andre NKK-medlemmene, Hundesport i postkassen. På grunn av omstendighetene koronapandemien har ført til, er denne utgaven av Hundesport kun tilgjengelig på nett.

Publisert:
 

Som alt annet koster også trykking og utsendelse av Hundesport penger. En kostnad vi ikke kan ta oss råd til i en tid hvor alle midler må brukes på å redde et NKK i økonomisk krise. 

Et heldigitalt Hundesport er bare et av mange helt nødvendige tiltak som er gjennomført. Mer om den økonomiske situasjonen kan du lese i denne utgaven av Hundesport.

Les siste Hundesport her:

Forside Hundesport 2/20Ved å klikke på de aktuelle sakene i innholdsfortegnelsen kan du enkelt manøvrere til de artiklene som interesserer deg mest. Du kommer raskt tilbake til innholdsfortegnelsen ved å klikke på innholdsikonet du finner nederst på hver side. 

En viktig informasjonskilde

Grunnen til at vi i det hele tatt har valgt å produsere Hundesport denne gangen, er fordi vi anerkjenner betydningen av bladet. Hundesport er den viktigste informasjonskanalen vi har ut mot deg som medlem, og i disse tider ser vi det som viktigere enn noen gang å få ut informasjon.

Selv om vi gjerne skulle produsert et fysisk magasin som vanlig, gir en digital utgave også noen fordeler. Situasjonen vi er i endrer seg fra dag til dag, og det er viktig for oss å gi dere så oppdatert informasjon som mulig.

Vi håper dere har forståelse for prioriteringene vi har gjort, og at dere finner artiklene i denne litt spesielle utgaven av Hundesport interessante.
 

God lesning!

 

Våre samarbeidspartnere: