Gode fordeler med Esso Mastercard

Esso Mastercard medlemsfordel

Samarbeidsavtalen mellom Esso Mastercard og NKK gir en rekke fordeler for alle medlemmer i NKK-klubber og forbund. En av de største fordelene ligger i en ekstra god drivstoffrabatt.

 

Avtalen med Esso Mastercard gir hele 50 øre drivstoffrabatt per liter på alle Esso-stasjoner i Norge (inkl. mva på pumpepris)*.

Som et ekstra medlemstilbud dekker Esso Mastercard halve grunnkontingenten i NKK for 2020 om du betaler kontingenten med Esso Mastercard i januar.
Alle som betalte kontingenten med Esso Mastercard inne på Min side i løpet av januar, vil få tilbakebetalt halvparten av grunnkontingenten fra Esso Mastercard.
Krediteringen vil fremkomme din marsfaktura fra Esso Mastercard. Du trenger med andre ord ikke å ringe Kundeservice hos Esso Mastercard eller NKK, selv om dette ikke fremkommer på fakturaen du mottar nå i februar.

Fordelen utgjør kr 115,- pr medlem med grunnkontingent.

- Vi vet at som aktive hundeeiere blir det mange timer i året man sitter i bil på vei til prøver og utstillinger. Da kan en rabattløsning komme godt med, sier Erik Ingebrigtsen i Esso. 

Avtalen med Esso Mastercard gir følgende medlemsfordeler for dem som velger å benytte seg av kortet:

 • Hele 50 øre i drivstoffrabatt per liter på alle Esso stasjoner i Norge*
 • 20 % rabatt på bilvask hos alle Esso-stasjoner som tilbyr bilvask. Ved bruk av rabattheftet, på de Esso-stasjonene som tilbyr det, får du i tillegg hver 6 bilvask gratis.
 • 20 øre i rabatt per liter på parafin og fyringsolje hos Esso Energi.
 • Esso Mastercard DealPass som gir opptil 30 % rabatt på hundrevis av spisesteder i hele Norge.
 • Rabatt på reiser, hotell, leiebil, strøm og merkevarer til hjem og fritid, blant annet 15 % rabatt på alle Nordic Choice Hotels helger og ferieperioder.

Fordeler med kortet:

 • Inntil 45 dagers rentefri kreditt.
 • Ingen årsavgift eller gebyr ved kjøp.
 • Full kontroll og oversikt via Mitt kort, og Spendwise-appen
 • Selvvalgt PIN-kode.
 • Mulighet for Inntil 75 000 kroner i samlet bruks- og kredittgrense.
  Effektiv rente er 31,13 %. Ved kreditt på kr 15 000 o/12 md. er kredittkostnaden kr 2 232, totalt kr 17 232.

Se flere fordeler på Esso MasterCards hjemmeside essomastercard.no.

Du kan søke om Esso Mastercard med NKK-fordel inne på Min side. Du finner linken i høyremenyen når du har logget inn (gjelder kun medlemmer med aktivt medlemskap):

Her finner du bestillingslenke for Esso Mastercard

Effektiv rente er 31.13 %. Ved kreditt på kr 15 000 o/12 md. kredittkostnaden kr 2 232, totalt kr 17 232.

*Drivstoffrabatten forutsetter bruk av Esso Mastercard. Full utnyttelse av den økonomiske gevinsten med rabatt, forutsetter at utestående kreditt betales ved forfall, slik at det ikke påløper renter.

Har du allerede Esso Mastercard?

Du kan du kontakte Esso Mastercard Kundeservice på telefon 21 01 53 65 og be dem koble kortet ditt til NKK-medlemsavtalen. Du kan også logge deg inn på «Mitt kort» på essomastercard.no og sende en sikker melding med person- og medlemsinformasjon der. Du trenger ikke bytte kort for å få avtalefordelene!

 

Våre samarbeidspartnere: