Forskningsforum 2019

akitavalper, norsk kennel klub, forskningsforum 2019
Foto: Vibeke Brath

Tirsdag 5. november arrangerer NKK årets Forskningsforum Hund på Veterinærhøgskolen. Enten du jobber med hund, eller er en engasjert hundeeier som ønsker å lære mer, vil du finne dette interessant. Kvelden byr på det siste innen hunderelatert forskning.

 

Årets Forskningsforum Hund blir det 26. i rekken. Forskningsforum Hund har i en årrekke vært et svært populært arrangement hos alle med interesse for hund.

Hvis du er interessert i å komme på dette gratis arrangementet, må du sende en e-post til helse@nkk.no innen fredag 1. november for å melde deg på. 

NKKs Forskningsforum Hund byr på korte og informative presentasjoner av hunderelatert forskning. Forskning er grunnleggende for god hundeavl og arbeidet for sunne hunder. NKK ønsker derfor å gi oppdrettere og hundeiere informasjon om det nyeste innen feltet. Mange forskningsprosjekter foregår i nært samarbeid med våre raseklubber – og ikke minst hundeeierne.

Årets Forskningsforum inneholder innlegg om forskning på huggormbitt, korsbåndsskader, nevrologi, hundevelferd, potesår («corns») og ulike aspekter rundt atferd. I tillegg forteller Veterinærinstituttet om sitt arbeid under høstens utbrudd av blodig mage-tarmsykdom.

Detaljert program finner du under "Dokumenter" på denne siden.

Følg gjerne arrangementet på Facebook.

Praktisk info

  • Dato: Tirsdag 5.november
  • Tid: kl. 18.00
  • Sted: NMBU Veterinærhøgskolen, Fellesauditoriet Ullevålsveien 72, Oslo
  • Gratis adgang, enkel servering i pausen
  • Påmelding: Innen fredag 1. november til helse@nkk.no

 

 

Våre samarbeidspartnere: