Forskningsforum 2018

Forskningsforum Hund 2018

Mandag 8. oktober arrangerer NKK årets Forskningsforum Hund på Veterinærhøgskolen. Enten du jobber med hund, eller er en engasjert hundeeier som ønsker å lære mer, vil kvelden by på det siste innen hunderelatert forskning. 

Publisert:
 

Årets Forskningsforum Hund blir det 25. i rekken. Forskningsforum Hund har i en årrekke vært et svært populært arrangement hos alle med interesse for hund.

Hvis du er interessert i å komme på dette gratis arrangementet, må du sende en e-post til helse@nkk.no innen søndag 7. oktober, for å melde deg på. 

NKKs Forskningsforum Hund byr på korte og informative presentasjoner av hunderelatert forskning. Programmet favner bredt. I år tar forumet bl.a. for seg sykdommer som nyresvikt, katarakt (grå stær), og nervesykdommer. Vi får også høre om prosjektet om bruk av hund for å fremme leseferdigheter hos barn. Forskning er grunnleggende for god hundeavl og arbeidet for sunne hunder. Vi ønsker derfor hele tiden å gi hundeeiere og oppdrettere så mye kunnskap som mulig for å sikre sunne hunder og god hundevelferd. NKK har gjennom en årrekke samarbeidet med forskere innen ulike områder av hundehelse. Vi deltar i en rekke forskningsprosjekter hvor vi stiller vår store database til disposisjon i samarbeid med NKKs egne veterinærer. Mange forskningsprosjekter foregår i nært samarbeid med våre raseklubber - og ikke minst hundeeierne.

Praktisk info:

  • Dato: Mandag 8. oktober
  • Tid: kl 18.00
  • Sted: NMBU Veterinærhøgskolen, Fellesauditoriet Ullevålsveien 72, Oslo
  • Gratis adgang
  • Enkel servering i pausen
  • Påmelding: Innen 7. oktober til helse@nkk.no

For fullstendig program, klikk her. (PDF, 109KB)

 

Våre samarbeidspartnere: