Forskningsforum 2017

Enten du jobber med hund, eller er en engasjert hundeeier som ønsker å lære mer vil kvelden by på det siste innen hunderelatert forskning.

 

Tirsdag 24.oktober arrangerer NKK årets Forskningsforum Hund på Veterinærhøgskolen. Årets Forskningsforum Hund blir det 24. i rekken. Forskningsforum Hund har i en årrekke vært et svært populært arrangement hos alle med interesse for hund. 

NKKs Forskningsforum Hund byr på korte og informative presentasjoner av hunderelatert forskning. Programmet favner bredt. I år tar forumet for seg sykdommer som blant annet diabetes, beinkreft, nervesykdom og angst, i tillegg til informasjon om helseregistreringer i DogWeb og overvåkningsprogrammet for importhunder. Forskning er grunnleggende for god hundeavl og arbeidet for sunne hunder. Vi ønsker derfor hele tiden å gi hundeeiere og oppdrettere så mye kunnskap som mulig for å sikre sunne hunder og god hundevelferd. NKK har gjennom en årrekke samarbeidet med forskere innen ulike områder av hundehelse. Vi deltar i en rekke forskningsprosjekter hvor vi stiller vår store database til disposisjon i samarbeid med NKKs egne veterinærer. Mange forskningsprosjekter foregår i nært samarbeid med våre raseklubber - og ikke minst hundeeierne, sier veterinær og avdelignsleder Kristin Wear Prestrud ved NKKs helseavdeling.

- Forskningsforum Hund er derfor en svært viktig arena for å formidle arbeidet som gjøres for å fremme sunne og friske raser. Vi håper så mange som mulig setter av kvelden for å lære mer om hundehelse, og ser frem å presentere det siste innen hunderelatert forskning på årets arrangement, sier NKKs administrerende direktør Trine Hage.

Praktisk info:

  • Dato: Tirsdag 24. oktober
  • Tid: kl 18.00
  • Sted: NMBU Veterinærhøgskolen, Fellesauditoriet Ullevålsveien 72, Oslo
  • Gratis adgang
  • Enkel servering i pausen
  • Påmelding: Innen 22. oktober til helse@nkk.no eller på telefon 930 92 402

Følg Forskningsforum på Facebook!

 

Våre samarbeidspartnere: