Følg EWC og Crufts live

I morgen «barker» det løs i Birmingham, England, når Crufts åpner dørene for 126. gang!

Publisert:
 

Programmet er som vanlig fullspekket av oppvisninger, kåringer, agility, lydighet, juniorhandling og ikke minst eksteriørbedømmelser. Dette er en real hundefest fire fulle dager til ende!

Eukanuba World Challenge

Nytt av året er at den prestisjetunge kåringen Eukanuba World Challenge (EWC) arrangeres parallelt med Crufts. EWC har tiårjubileum i år og EWC-trofeet har blitt et av de mest ettertraktede trofeene i utstillingsverdenen. EWC samler tittelvinnere og mestvinnende hunder fra hele verden til en høytidelig kåring av «mesternes mester».

I år er Norges EWC-representant greyhound Jet’s Man in the Moon «Henry». Vi ønsker Henry og teamet hans lykke til!

Verdens beste juniorhandlere

Lørdag møtes juniorhandlere fra hele verden til en vennlig, men prestisjetung og utfordrende, konkurranse. Norges representant er Julia Sofie Sørum Bjørklund - norgesmester i juniorhandling i 2015 og 2016. Nivået på juniorhandlere i denne konkurransen kan måle seg med de beste handlerne i verden. Vi ønsker Julie lykke til!

Følg festen LIVE!

Crufts og EWC vil selvsagt bli streamet til glede for alle oss som ikke har mulighet til å være tilstede på festen. Sendingene starter i morgen og de første som skal «i ilden» er agilityhundene.

Vi ønsker alle norske deltagere lykke til på Crufts!

For program, live streaming og oversikt over årets EWC-finalister – se EWCs Facebooksider!

 

Våre samarbeidspartnere: