E-læringskurs om smittevern på utstillinger

NKK Akademiet

Ulike hensyn må tas for å kunne avholde utstillinger under koroapandemien. NKK har derfor utarbeidet et gratis e-læringskurs hvor vi tar for oss hvilke smittevernhensyn og regler som gjelder ved utstillinger i denne tiden. Kurset er relevant for både utstillingsdeltakere, -arrangører, og -dommere.

 


Klikk her for å komme til gratiskurset 

Du må gjennom en enkel registrering, og opprette en profil for å kunne gjennomføre selve kurset. Kurset egner seg best for mobil, men kan også gjennomføres via nettleseren på en pc.
(Hvis du ikke mottar bekreftelses-epost etter registrering, se etter i søppelpostkassen)

Utstillingene NKK nå skal i gang med å arrangere vil på grunn av koronapandemien se litt annerledes ut enn tidligere. Vi er nødt til å ta ulike forholdsregler med tanke på smittesituasjonen. Vi må følge myndighetenes regler, og ikke minst sørge for å ta vare på deltakere, dommere og arrangører.

Gjennom e-læringskurset vil du få informasjon om hvilke grep som er tatt, hvorfor vi har gjort disse grepene, og ikke minst hva du som enkeltperson kan bidra med for å hindre potensiell spredning av smitte.

Vi arbeider for tiden med utvikling av flere slike e-læringskurs, med mange ulike temaer. Disse vil etter hvert vil være tilgjengelig mot betaling. Mer informasjon om dette kommer på et senere tidspunkt. I mellomtiden håper vi du får nytte av dette gratiskurset.

 

Våre samarbeidspartnere: