E-læringskurs om jul og nyttårsfeiring med hunden

gratiskurs jul og nyttår

Hva må du som hundeeier passe på for å kunne ha en god jul og nyttårsfeiring sammen med hunden? Ta gratiskurset og få de beste tipsene og rådene som får hunden trygt gjennom julefeiringen! Kurset er relevant for alle hundeeiere!

Publisert:
 

NKK har utarbeidet et gratis e-læringskurs hvor vi tar for oss hvilke hensyn du bør legge vekt på i jule- og nyttårstiden, som blant annet kosthold, juleselskap, aktivitet og nyttårsraketter. Opprett en profil og så er du igang!

Kurset egner seg best for mobil og nettbrett, men kan også gjennomføres via nettleseren på en pc. (Hvis du ikke mottar bekreftelses-epost etter registrering, se etter denne i søppelpostkassen din).

Klikk her for å komme til gratiskurset

Allerede meldt deg på? Trykk på «Allerede meldt på, logg inn her» skriv så inn «NKK-Akademiet» som organisasjon og så ditt brukernavn og passord.

Vi arbeider for tiden med utvikling av flere slike e-læringskurs, med mange ulike temaer. Disse vil etter hvert være tilgjengelig mot betaling. Mer informasjon om dette kommer på et senere tidspunkt. I mellomtiden håper vi du får nytte av dette gratiskurset.

Vi ønsker deg en god jul og godt nytt år!

 

Våre samarbeidspartnere: